Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο: «Πρόκληση η επιστροφή μου στον ALPHA» (vid)

Newsroom
Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο: «Πρόκληση η επιστροφή μου στον ALPHA» (vid)
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό λόγω ενός προβλήματος υγείας ανυπομονεί για την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην πρεμιέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο παρουσιαστής ευχήθηκε καλή αρχή στην Κατερίνα Καινούργιου και ανέφερε τα εξής: «Ξεκινάει η καινούρια σεζόν, επανέρχομαι δριμύτερος. Είχα και έχω μια τέτοια συμπαράσταση από εσάς η οποία όχι απλώς δεν ξεχνιέται αλλά ανεξίτηλα είναι αποτυπωμένη επάνω μου και θα σας την αποδείξω. Η σύντροφός μου, η Έλενα έχει τραβήξει πάρα πολλά γιατί είναι τέτοια η φύση του προβλήματός μου που θέλω να κάνω κάτι… έχω ιδιοτυπίες που θα περάσουν, όταν περάσουν δε ξέρω πόσο θα πάρει, ελπίζω όχι πολύ. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι».

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Η επιστροφή στον Alpha είναι μια πρόκληση. Αισιοδοξώ να βγω σύντομα και να ζήσουμε μαζί αυτή τη πρόκληση… Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν χρειάστηκε βρέθηκαν δίπλα μου όπως θα βρισκόταν η μάνα μου».

Δείτε το βίντεο