Συγκλονίζει η Ιωάννα για την Έφη με το βιτριόλι: «Θα είμαι εκεί να αντικρίσει την καταστροφή των πράξεών της και να λογοδοτήσει» (vid)

Newsroom
Συγκλονίζει η Ιωάννα για την Έφη με το βιτριόλι: «Θα είμαι εκεί να αντικρίσει την καταστροφή των πράξεών της και να λογοδοτήσει» (vid)
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε πως θα είναι στο δικαστήριο για να αντικρίσει η δράστις με το βιτριόλι, η Έφη, την καταστροφή των πράξεών της.

Το είχε ξεκαθαρίσει ο δικηγόρος της, το επιβεβαίωσε και η ίδια με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Σε λίγες μέρες ξεκινάει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι που συντάραξε την ελληνική κοινωνία και το θύμα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε πως θα είναι εκεί, στο δικαστήριο. Θα είναι εκεί για να αντικρίσει η δράστις, η Έφη, η οποία αναζητούσε δηλητήρια για να τη σκοτώσει ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο, την καταστροφή των πράξεών της.

Το μήνυμά της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η απόφαση μου να βρεθώ στο δικαστήριο αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε, για εμένα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει γι αυτές.

Πιστεύω πως η τιμωρία της πρέπει να είναι παραδειγματική και να υπογραμμιστεί η μηδενική ανοχή της κοινωνίας και των θεσμών σε πράξεις μιμητισμού.

Δεν είμαι σίγουρη πως θα μπορέσω να το διαχειριστώ, θα προσπαθήσω όμως.

Επενδύω πάντα στην στήριξη της οικογένειας μου και στην αγάπη του κόσμου, διότι για εμένα τέτοιου είδους αξίες έχουν σημασία και όχι επιφανειακή ομορφιά.

Πρέπει, νομίζω, κάποια στιγμή, να αναθεωρήσουμε, ως κοινωνία τα πρότυπα που προβάλλουμε στα παιδιά μας και στους νέους».

Να υπενθυμίσουμε, πως ο δικηγόρος της Ιωάννας είχε εκφράσεις τις αμφιβολίες του κατά πόσο θα παραστεί η Έφη στο δικαστήριο.