Υπόθεση μοντέλου με κοκαΐνη: «Ήταν τόσο στενή η παρακολούθηση που… δεν μπόρεσαν να δουν ποιος του τα έδωσε» (vid)

Newsroom
Υπόθεση μοντέλου με κοκαΐνη: «Ήταν τόσο στενή η παρακολούθηση που… δεν μπόρεσαν να δουν ποιος του τα έδωσε» (vid)
Ο δικηγόρος του 32χρονου πρώην ποδοσφαιριστή υποστηρίζει πως το μοντέλο από το Power of Love δεν γνώριζε και ήταν σπίτι εκείνη τη στιγμή.


Στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο δικηγόρος του πρώην ποδοσφαιριστή και συντρόφου του μοντέλου από το Power of Love, που πιάστηκε με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης Σταύρος Γεωργόπουλος, ο οποίος είπε πως η κοπέλα δεν είχε γνώριζε για τη μεταφορά και ότι ο πελάτης του δέχτηκε να μεταφέρει την ποσότητα γιατί είναι εξαρτημένος.

«Ο κατηγορούμενος έχει αναλάβει την ευθύνη για τη μεταφορά αυτής της ποσότητας. Η ιδιότητα του τοξικομανούς δεν σημαίνει ότι έχουμε ισχυρισμό ότι είναι για προσωπική χρήση» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν εμπλέκεται κάποιος με ναρκωτικά, είναι πιο ευάλωτος, χάνει τον έλεγχό του, δημιουργείται χρέος και σε αυτά τα πλαίσια είναι δύσκολο να πει όχι, και ενεπλάκη σε μία υπόθεση που δεν θα έπρεπε να έχει εμπλακεί».

Ο Σταύρος Γεωργόπουλος, τόνισε για τον 32χρονο: «Εξαιτίας της εξαρτήσεως του δεν είπε όχι. Δέχτηκε να κάνει αυτή τη μεταφορά για μια ποσότητα που δεν του ανήκει, δεν είχε καν τα χρήματα να την αγοράσει, ανήκει σε άλλους. Την παρέλαβε από κάπου και θα την πήγαινε κάπου αλλού».

Για την συγκατηγορούμενη του είπε: «Εκείνη τη στιγμή ήταν σπίτι χωρίς να έχει ιδέα τι συμβαίνει. Δεν είμαι συνήγορός της».

Για τη στενή παρακολούθηση που ήταν τον τελευταίο καιρό και οι δυο τους, ο δικηγόρος του 32χρονου είπε: «Με όλο το σεβασμό ήταν τόσο στενή παρακολούθηση που δεν μπόρεσαν να δουν από που παρέλαβε αυτή την ποσότητα. Πήρε την ευθύνη για την ποσότητα που μετέφερε».

Τέλος, ο κατηγορούμενος αρνείται ότι αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει από τις αρχές, όπως ανέγραφε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, με τον δικηγόρο του να λέει:

«Όταν γίνεται μία σύλληψη για ναρκωτικά, δεν έρχονται με στολή αλλά με πολιτικά. Μπορεί να σάστισε».