Μοντέλο του Power of Love: Στη λεκάνη εντοπίστηκε η κοκαϊνη, τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ

Newsroom
Μοντέλο του Power of Love: Στη λεκάνη εντοπίστηκε η κοκαϊνη, τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ
Την ώρα που ο σύντροφος του μοντέλου από το Power of Love «βγάζει λάδι» την 28χρονη, η ΕΛ.ΑΣ εκτιμά πως η ίδια έχει εμπλοκή και εξετάζει το ενδεχόμενο να πέταξε ποσότητα κοκαϊνης στη λεκάνη της τουαλέτας.

Σύμφωνα με το reader.gr, ενώ ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου και πρώην παίκτριας του ριάλιτι Power of Love παίρνει πάνω του την ευθύνη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης, οι αστυνομικοί, κατά την έφοδο που έκαναν στο σπίτι του ζευγαριού στο Παγκράτι, εντόπισαν το 0,1 γραμμάριο κοκαΐνης πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας.

Γι' αυτό και οι αστυνομικοί εικάζουν ότι η πρώην παίκτρια του ριάλιτι πολύ πιθανό να πέταξε ποσότητα ναρκωτικών στην τουαλέτα για να τα ξεφορτωθεί. Ετσι, τώρα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τον ρόλο που είχε η 28χρονη στην υπόθεση. Την ίδια στιγμή, κάνουν έρευνες για να βρουν πώς έφτασαν τα σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης στον 32χρονο ποδοσφαιριστή και ψάχνουν επίσης να εντοπίσουν την πηγή της κοκαΐνης και το πελατολόγιο στα νότια προάστια και το Κολωνάκι.

«Δεν φταίει η κοπέλα μου», είπε ο συλληφθείς για την κοκαΐνη στη Νέα Σμύρνη

Πάντως, ο σύντροφος της παίκτριας του Power of Love την «έβγαλε λάδι», καθώς πήρε όλη την ευθύνη των ναρκωτικών επάνω του. Ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε ότι ο πελάτης του, που συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης με μία τσάντα με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης και προβάλλοντας αντίσταση στους αστυνομικούς, είναι τοξικομανής και πήρε την κοκαΐνη, καθαρής ποιότητας, και αξίας πάνω από 500.000 ευρώ, για να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε.

«Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορουμένου του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες», ανέφερε o δικηγόρος του Σταύρος Γεωργόπουλος.

Το χρονικό της σύλληψης του ζευγαριού

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών παρακολουθούσαν τον 32χρονο ποδοσφαιριστή για μέρες. Ετσι, χθες όταν εκείνος κινούνταν πεζή στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης οι αστυνομικοί τον πλησίασαν για να του κάνουν έλεγχο. Οταν εκείνος τους αντιλήφθηκε, προέβαλε αντίσταση, χτυπώντας τους στα χέρια και τα πόδια. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για εκείνον, καθώς στη βαλίτσα που μετέφερε υπήρχαν σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης. Στη συνέχεια, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, το 0,1 γραμμάριο κοκαΐνης στη λεκάνη της τουαλέτας.

Τώρα συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και άλλα μέλη του κυκλώματος, καθώς θεωρούν ότι υπάρχει κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Μάλιστα, πιστεύουν ότι δεν μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί μια τόσο μεγάλη ποσότητα σε κάποιον τυχαία και γι' αυτό ψάχνουν να βρουν τους εισαγωγείς της «λευκής κυρίας», που είναι υψηλής καθαρότητας. Όπως προέκυψε, οι αστυνομικοί μετά την ταυτοποίηση τους διαπίστωσαν πως δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και έτσι χθες λίγο μετά τις 5 το απόγευμα αποφάσισαν να κάνουν έφοδο και να τους περάσουν χειροπέδες. Τα ναρκωτικά έχουν σταλεί στο Χημείο για να διαπιστωθεί η καθαρότητα τους ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, από τον οποίο έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση με τα ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων. Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων. Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας