Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Matrix 4 (vid)

Newsroom
Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Matrix 4 (vid)
Το πολυαναμενόμενο Matrix 4 αναμένεται να βγει τον Δεκέμβριο στις αίθουσες με το trailer της ταινίας να κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες.

Οι λάτρεις του Matrix με ανυπομονησία περιμένουν την τέταρτη ταινία, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2021.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε το trailer, λίγο μετά το πρώτο teaser. Οι προηγούμενες ταινίες «The Matrix», «The Matrix Reloaded» και «The Matrix Revolutions» είχαν καταγράψει αθροιστικά εισπράξεις πάνω από 1,6 δισεκατομμυρίων στο box office.

Η αρχική τριλογία βρίσκει τους ανθρώπους να ζουν σε μία ψηφιακή πραγματικότητα, χωρίς να το γνωρίζουν. Η ταινία προβλήθηκε αρχικά στις ΗΠΑ στις 31 Μαρτίου 1999 και αποτέλεσε την αρχή της σειράς The Matrix, η οποία περιλαμβάνει ταινίες, κόμικς, βιντεοπαιχνίδια και κινούμενα σχέδια.

Εκτός από τους Keanu Reeves και την Carrie-Anne Moss στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, επιστρέφει στη δράση, στο cast του «The Matrix 4» επίσης συμμετέχουν οι Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian, Daniel Bernhardt ως Agent Johnson, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Caldwell, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Ellen Hoffman, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Christina Ricci, και Brian J. Smith.