Χρύσπα: «Όταν γράφουν ότι είμαι έγκυος, ξέρω πως πρέπει να κάνω δίαιτα» (vid)

Newsroom
Χρύσπα: «Όταν γράφουν ότι είμαι έγκυος, ξέρω πως πρέπει να κάνω δίαιτα» (vid)
Η τραγουδίστρια έχει κάνει ένα διαφορετικό βήμα καθώς άνοιξε ταβέρνα στην Αίγινα και πολλές φορές κάνει και σέρβις.

«Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ» τραγουδάει πλέον η Χρύσπα, η οποία άνοιξε τη δική της ταβέρνα και όπως λέει η ίδια πολλές φορές κάνει και σέρβις. Δεν άφησε πίσω της το τραγούδι, ίσα-ίσα, βγαίνει προσεχώς η νέα της δισκογραφική δουλειά, ωστόσο η Χρύσπα, έχει κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα στο νησί που έχει μεγαλώσει...

«Μπήκα στη διαδικασία του επιχειρείν γιατί συνειδητοποίησα με την κρίση ότι δεν είχα την επιλογή να εργαστώ. Στην ταβέρνα πολλές φορές έχω κάνεις και σέρβις», είπε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Για τον γάμο της είπε: «Παντρευτήκαμε πάρα πολύ σύντομα, πάνω στον χρόνο και τα πρώτα χρόνια ήταν ο ένας Αθήνα, ο άλλος Θεσσαλονίκη. Δεν είχαμε πολλή τριβή μεταξύ μας. Τον περισσότερο χρόνο που έχω περάσει μαζί με τον άνδρα μου είναι τώρα στην καραντίνα».

Ανέφερε δε χαριτολογώντας: «Όταν γράφουν για εγκυμοσύνη μου ξέρω ότι πρέπει να κάνω δίαιτα. Το πιο δύσκολο ήταν τον πρώτο καιρό του γάμου μου που έγραφαν για χωρισμό».

Για το τραγούδι είπε: «Είμαι στούντιο και ετοιμάζω νέα τραγούδια, μετά το 'Σε Γέλασαν' το νέο μου τραγούδι. Ας πάρουμε φόρα από αυτό και γύρω στον Οκτώβριο θα βγει η νέα μου δισκογραφική δουλειά».