Λιάγκας για Μπιμπίλα: «Άστοχο το σχόλιο για τον Σεργιανόπουλο, σωστή η απόφαση των καναλιών για Φιλιππίδη» (vid)

Newsroom
Λιάγκας για Μπιμπίλα: «Άστοχο το σχόλιο για τον Σεργιανόπουλο, σωστή η απόφαση των καναλιών για Φιλιππίδη» (vid)
«Αν εμένα με πιάσουν να πουλάω ναρκωτικά μέχρι να αποδείξω ότι είμαι ένοχος ή αθώος δεν μπορεί ο Κυριακού να μου δίνει βήμα» ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα.

Την πλήρη αντίθεσή του με τα λεγόμενα του Σπύρου Μπιμπίλα εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», αναφορικά με την απόφαση των καναλιών, να μην ξαναπαίξουν σειρά ή ταινία στην οποία συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τον πρόεδρο του σωματείου ηθοποιών, ο οποίος διαφώνησε με αυτή την απόφαση, γιατί όπως είπε την «πληρώνουν» και οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Έφερε όμως και παράδειγμα τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο» είπε και συμπλήρωσε...

«Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη. Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για μένα είναι στην κρίση του θεατή. Όπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πως έφυγε από τη ζωή και μπορεί και τον βλέπει και δεν έχει αντίσταση να θυμάται τι έγινε, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη αν το επιθυμεί».

Ο Γιώργος Λιάγκας, ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις αντέδρασε έντονα και είπε από την πλευρά του: «Νομίζω ότι είναι λίγο άστοχο το σχόλιο με τον Σεργιανόπουλο. Τι σχέση έχει ο Σεργιανόπουλος; Διαφωνώ πλήρως με τον Σπύρο.

Αν ήμουν διευθυντής καναλιού θα έλεγα ότι μέχρι να υπάρξει απόφαση της Δικαιοσύνης δεν παίζω κανένα σίριαλ του Φιλιππίδη. Η τηλεόραση είναι και πρότυπο.

Δηλαδή, αν εμένα με πιάσουν να πουλάω ναρκωτικά μέχρι να αποδείξω ότι είμαι ένοχος ή αθώος δεν μπορεί ο Κυριακού να μου δίνει βήμα κάθε μέρα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σπουδαίος ηθοποιός αλλά δεν έχει να κάνει αυτό».