Ένταση στον αέρα του «Love It» με Δανέζη και Γιαννόπουλο: «Με έχετε κατακρεουργήσει» (vid)

Newsroom
Ένταση στον αέρα του «Love It» με Δανέζη και Γιαννόπουλο: «Με έχετε κατακρεουργήσει» (vid)
Η Σοφία Δανέζη πήγε στο «love it» και υπήρξε ένταση με τον συνεργάτη της Ιωάννας Μαλέσκου, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Η Σοφία Δανέζη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου "Love It" το μεσημέρι της Τρίτης (7/9). Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Big Brother, μεταξύ άλλων δέχθηκε ερώτηση για την συμπαίκτριά της και νικήτρια του ριάλιτι, Άννα Μαρία και θέλησε να βάλει τελεία στην «κόντρα» τους.

Ωστόσο o Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, αναφέρθηκε περισσότερο σ' αυτό κάνοντάς της ερωτήσεις και υπήρξε μια ένταση μεταξύ τους.

«Όσον αφορά την Άννα Μαρία, εγώ δεν έχω καμία κόντρα και καμία αντιπαράθεση πλέον. Έχουμε φύγει από το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι ήταν ότι υπήρχε τελείωσε εκεί πέρα.

Τώρα αν μπούμε στη διαδικασία να λέμε ποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη και ποιος δεν πρέπει, είμαστε πάρα πολλά τα άτομα και νομίζω ότι είναι παράλογο», ανέφερε αρχικά η Σοφία Δανέζη.

«Για να είμαστε δίκαιοι, επειδή ήμουν φανατικός τηλεθεατής του Big Brother, η Άννα Μαρία έχει λόγους να περιμένει μια συγνώμη από σένα. Από αυτό που εμείς έχουμε δει, θυμόμαστε ότι ήσουν αρκετά χειριστική προς άλλους παίκτες και οργάνωνες ψηφοφορίες πολλές φορές εναντίον της» τόνισε ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την τραγουδίστρια να απαντά: «Και γω έχω λόγους να περιμένω μια συγνώμη, αλλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία από τη στιγμή που έχω βγει έξω».

Στην συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σ.Δ.: Υπήρχαν πράγματα που εσείς δεν βλέπατε!

Π.Γ.: Σοφία θυμάμαι και είμαι δίκαιος άνθρωπος, να ξέρεις.

Σ.Δ.: Δεν νομίζω ότι είστε και πάρα πολύ δίκαιος.

Π.Γ.: Είμαι πάρα πολύ δίκαιος απλά δεν σου αρέσει η άποψη μου για εσένα. Είναι άλλο θέμα αυτό.

Σ.Δ.: Δεν με πειράζει καθόλου η άποψη σας. Δεν είστε δίκαιος, αλλά δεν πειράζει.

Και συνέχισαν λέγοντας

Π.Γ.: Τους πρώτους μήνες σε έβλεπα συνεχώς να «στήνεις» εντός εισαγωγικών, αν και είναι λίγο άσχημη η έκφραση ψηφοφορίες εναντίον της.

Σ.Δ.: Δεν θα μπω σε διαδικασία να απαντήσω σε κάτι...

Π.Γ.: Ερμηνεύω για ποιο λόγο ζητάει μια συγγνώμη η Άννα Μαρία

Σ.Δ.: Δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω σε όλα αυτά γιατί εσείς τα βλέπετε από την δική σας οπτική γωνία.

Π.Γ.: Σαν τηλεθεατής τα έβλεπα...

Σ.Δ.: Δεν είστε μόνο εσείς, υπάρχουν άλλοι τόσοι χιλιάδες τηλεθεατές, που δεν βλέπουν το ίδιο όπως βλέπετε εσείς. Άρα δεν μπαίνω καν στην διαδικασία ούτε να απαντήσω, ούτε να συμφωνήσω...

Π.Γ.: Για γεγονότα μιλάω...

Σ.Δ.: Έχω δώσει 20 συνεντεύξεις και σας ευχαριστώ πολύ, δεν έχω αναφερθεί ποτέ, ούτε μπήκα στην διαδικασία, γιατί θέλω να είναι καλά, ειλικρινά μέσα από την ψυχή μου, κέρδισε πήρε τα λεφτά. Ο καθένας κάνει από εδώ και πέρα την πορεία του. Και ό,τι μπορεί να κάνει...

Αφού μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου και οι υπόλοιποι συνεργάτες η Σοφία Δανέζη ανέφερε: «Ο καθένας ας πιστεύει ό,τι θέλει, στρατηγικά, ξεστρατηγικά...» και συνεχίστηκε ο διάλογος:

Π.Γ.: Είναι αναπόφευκτο να ασχολούνται με αυτή την κόντρα, η κόντρα σας μας απασχόλησε τέσσερις μήνες...

Σ.Δ.: Εγώ κέρδισα, έκανα αυτό που ήθελα να κάνω, είμαι πάρα πολλά χρόνια, το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι πάρα πολλά χρόνια, όχι εσείς.

Π.Γ.: Εγώ προσωπικά δεν το ήξερα...

Σ.Δ.: Εγώ σας άκουγα στο ραδιόφωνο.

Π.Γ.: Το φαντάζομαι, στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα ήμουν... Εγώ προσωπικά δεν σε ήξερα...

Σ.Δ.: Δεν με πειράζει, δεν είναι κακό. Γι' αυτό όμως μπήκα για να με γνωρίσετε...

Π.Γ.: Σ' αρέσει ο λόγος για τον οποίο σε γνωρίσαμε;

Σ.Δ.: Έχω δώσει λεφτά σε τραγούδια και πράγματα για να με γνωρίσετε, ε τώρα μπήκα τζάμπα...

Π.Γ.: Όταν λες έχω πληρώσει δεν έχω καμία ανάμιξη... Γιατί είναι παρεξηγήσιμο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων το τονίζω γιατί πολλά ακούγονται ειδικά για τα ραδιόφωνα...

Σ.Δ.: Όχι εσείς, όχι, προς Θεού. Δεν μιλάω για εσάς, μιλάω γενικά, ότι έχω κάνει πολλά πράγματα μόνη μου... Το ξέρετε το "βρήκα το κλειδί;". Από την Ρούλα Σταύρου, είναι υπέροχη,

Π.Γ.: Το ξέρω από την Ρούλα Σταύρου, είμαι στο ραδιόφωνο από το 1988...

Σ.Δ.: Τότε γεννήθηκα...

Π.Γ.: Άρα μόνο η καριέρα μου είναι όλη σου η ζωή... Δεν παραγνωρίζω ότι έκανες επιτυχία αλλά είναι ριμέικ. Εμείς μιλήσαμε για το παιχνίδι, τυχαίνει να το ξέρω από την πρώτη του version.

Σ.Δ.: Εγώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για εσάς, σας βλέπω πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση και σας ακούω... εσείς έχετε μια άποψη που κατακρεουργείτε τον άλλον. Εμένα ιδιαίτερα εσείς συγκεκριμένα το έχετε κάνει.

Π.Γ.: Δεν το κάνω. Όταν πηγαίνετε σε ένα ριάλιτι είναι δεδομένο ότι θα σας σχολιάσουμε...

Ο διάλογος ανάμεσα στην Σοφία Δανέζη και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο συνεχίστηκε, με την ίδια ένταση...