Ντελιβεράς έσωσε ηλικιωμένο που ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε κλοπή (vid)

Newsroom
Ντελιβεράς έσωσε ηλικιωμένο που ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε κλοπή (vid)
Άνδρας που εργάζεται ως διανομέας έσωσε έναν ηλικιωμένο άνδρα που βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας σε κλοπή.

Να, που υπάρχουν καλοί σαμαρείτες και στις μέρες μας ακόμα. Όπως ο Χρόνης Μπιθίζης, εργαζόμενος delivery, ο οποίος έσπευσε αμέσως να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο κύριο που έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε μπροστά στην έντρομη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει το κεφάλι του.

Ο Χρόνης Μπιθίζης, όπως είναι το όνομά του, είπε στην εκπομπή «Alpha Παντού»: «Έτυχε να περνάω από το συγκεκριμένο σημείο, καθώς δεν ήταν ο δρόμος μου, σταμάτησα από περιέργεια γιατί άκουσα πως γινόταν φασαρία μέσα στο κατάστημα. Έσπευσα να βοηθήσω και βλέπω ξαφνικά έναν άνθρωπο ο οποίος χάνει τις αισθήσεις του. Ακούω την γυναίκα του να λέει "Βασίλη, Βασίλη", ξαφνικά τον βλέπω και πέφτει κάτω και να χτυπάει στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, ο άνθρωπος αυτό έπασχε από καρδιακά και εγκεφαλικά παλαιότερα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Με τη βοήθεια του Θεού και τη δική μου συνήλθε, αλλά ο άνθρωπός ήταν για να ζήσει, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πόσο σημαντικό είναι στις μέρες να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας, να μπει ο εθελοντισμός στο σχολείο και όπου μπορούμε να βοηθάμε.