Αποκτήστε τα φετινά σχολικά είδη και βγείτε διπλά κερδισμένοι

Newsroom
Αποκτήστε τα φετινά σχολικά είδη και βγείτε διπλά κερδισμένοι
Με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας θα ξεκινήσετε δυναμικά τη νέα σεζόν.

Ο Σεπτέμβριος είναι ταυτισμένος με νέα ξεκινήματα. Οι μαθητές ξεκινούν το σχολείο, οι φοιτητές το πανεπιστήμιο και λίγο πολύ όλοι μας κάνουμε αλλαγές στο σπίτι προκειμένου να μπούμε πιο φρέσκοι στη νέα σεζόν.

Πριν, λοιπόν, το νέο ξεκίνημα χρειάζεται η σχετική οργάνωση. Ένα πλάνο με τις ανάγκες μας, προκειμένου να μην μας λείψει τίποτα τη νέα χρονιά. Έτσι, δημιουργούμε λίστες με σχολικά είδη, με laptops, με tablets, αλλά και με ράφια, βιβλιοθήκες, καναπέδες και άλλα έπιπλα που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι μας.

.

Αφού, λοιπόν, αποφασίσουμε τι θέλουμε να αποκτήσουμε, έχει φτάσει η ώρα να βρούμε το μέρος και τον τρόπο που θα κάνουμε τις αγορές μας, ώστε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο κερδισμένοι.

Σε αυτό το σημείο κάνουν την εμφάνισή τους οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίες μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε αγορές, εξασφαλίζοντας μεγάλο όφελος σε πόντους go4more, που μπορούμε να εξαργυρώσουμε σε επόμενες αγορές μας:

• Επισκεφτείτε ένα φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα των εταιρειών Cosmote και Γερμανός, επιλέξτε το νέο σας laptop, αξίας €399 και άνω και κερδίστε το 20% της αξίας του σε πόντους go4more.
• Αγοράστε τα σχολικά σας στα καταστήματα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr και κερδίστε το 10% της αξίας των αγορών σας σε πόντους go4more.
• Κάντε τις αγορές σας στα πολυκαταστήματα Notos, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα notos.gr, κερδίζοντας 10% της αξίας τους σε πόντους go4more.
• Ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους στα καταστήματα και τα κέντρα παραγγελιών και παραλαβών ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

...

Πώς κερδίζετε

Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Κάνουμε, λοιπόν, τις αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό μας πιο αποδοτικές, πιο οικονομικές, πιο ευχάριστες για εμάς και αυτούς που αγαπάμε.

Ξεκινάμε το φθινόπωρο με ανανεωμένη αισιοδοξία, κερδίζοντας επιβράβευση σε κάθε μας αγορά, με το πρόγραμμα go4more και τις κάρτες της Εθνική Τράπεζας.