Σταμάτης Γονίδης - Χρήστος Μενιδιάτης: Θα λειτουργήσει κανονικά το κέντρο που εμφανίζονται (pic)

Newsroom
Σταμάτης Γονίδης - Χρήστος Μενιδιάτης: Θα λειτουργήσει κανονικά το κέντρο που εμφανίζονται (pic)
Σε κανονική λειτουργία αυτό το διήμερο, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, το «Stage By Frangelico» με τους Σταμάτη Γονίδη και Χρήστο Μενιδιάτη.

Κανονικά θα λειτουργήσει το νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζονται ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης, αυτό το διήμερο, δηλαδή την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα το «Stage By Frangelico» όπου εμφανίζονται οι δυο καλλιτέχνες εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει πως ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά το κοινό με τις επιτυχίες των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών.

id="head-0">Η ανάρτηση

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από μερικές ημέρες επιβλήθηκαν href="https://www.gazzetta.gr/plus/2037837/loyketo-kai-prostima-sta-nyhterina-kentra-poy-emfanizontai-gonidis-kai-kiamos" rel=" noopener" target="_blank">«τσουχτερά» πρόστιμα και λουκέτα για μη τήρηση των υγειονομικών κανόνων πρόληψης από τον κορoνοϊό στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπου εμφανίζονται οι Πάνος Κιάμος και Σταμάτης Γονίδης.

Ωστόσο και το κέντρο όπου εμφανίζεται ο href="https://www.gazzetta.gr/people/panos-kiamos" rel=" noopener" target="_blank">Πάνος Κιάμος θα λειτουργήσει κανονικά.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα στο μαγαζί όπου href="https://www.gazzetta.gr/plus/2035868/loyketo-ston-berti-pelates-horis-pistopoiitiko-kai-orthioi" rel=" noopener" target="_blank"> εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ωστόσο οι υπεύθυνοι της επιχείρησης προσέφυγαν στην δικαιοσύνη κατά της απόφασης αυτής και το Πρωτοδικείο Αθηνών, href="https://www.gazzetta.gr/plus/2036863/anestali-loyketo-ston-berti-kanonika-tha-doylepsei-sabbato-vid" rel=" noopener" target="_blank">αποφάσισε την παύση της αναστολής λειτουργίας.
/>