Κούγιας για την υπόθεση Σεμέδο: «Ουδεμία ενόχληση είχα από τον Μαρινάκη»

Κούγιας για την υπόθεση Σεμέδο: «Ουδεμία ενόχληση είχα από τον Μαρινάκη»
Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στα σενάρια που εμπλέκουν την σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με την εκπροσώπηση της 17χρονης στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Στα σενάρια που προέκυψαν στα κοινωνικά δίκτυα μετά την ανακοίνωση οτι θα εκπροσωπεί την 17χρονη στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, απάντησε με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά η δήλωσή του Αλέξη Κούγια...

Ορισμένοι άνθρωποι που έχουν μάθει να σκέφτονται και να ενεργούν ταπεινά στη ζωή τους δημοσιοποίησαν πονηρές σκέψεις αφήνοντας υπονοούμενα όσον αφορά την αποδοχή από εμένα να αναλάβω την υπεράσπιση των νομικών συμφερόντων της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ποδοσφαιριστή και γνωστό επιχειρηματία συγχέοντας με ταπεινό τρόπο αυτή μου την επιλογή με την επαγγελματική και φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλίμονο, αν οικοδομούσα την σε λίγα χρόνια πεντηκονταετή καριέρα μου με τις προσωπικές μου σχέσεις.

Ποτέ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και εκπτώσεις στην άσκηση του λειτουργήματός μου και πάντοτε ενεργούσα και ενεργώ υπέρ του συμφέροντος αυτών που με εμπιστεύονται ακόμη και με ακραίο, αλλά πάντα νόμιμο τρόπο.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία ενόχληση είχα ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε από το περιβάλλον του και αυτό τιμά και τον ίδιο.
Όσον αφορά την υπόθεση, θα κάνω, όπως πάντα, το καθήκον μου σαν Δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας, με ό, τι σημαίνει αυτό διαχρονικά.