Γλυκά Νερά: «Δεν υπάρχει συνεργός, δεν ισχύει ότι κλήθηκε ο αδερφός του για κατάθεση», υποστηρίζει ο δικηγόρος του 33χρονου συζυγοκτόνου (vid)

Γλυκά Νερά: «Δεν υπάρχει συνεργός, δεν ισχύει ότι κλήθηκε ο αδερφός του για κατάθεση», υποστηρίζει ο δικηγόρος του 33χρονου συζυγοκτόνου (vid)
Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον συζυγοκτόνο να είχε συνεργό στη δολοφονία της Καρολάιν.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον 33χρονο καθ' ομολογία δολοφόνο να είχε συνεργό στη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live News» ανέφερε πως «δεν υπάρχει τίποτα απολύτως κανένα στοιχείο για συνεργό και δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση. Ούτε προανακριτικά φυσικά, ούτε ανακριτικά».

Για το αν κλήθηκε συγγενικό πρόσωπο του καθ’ ομολογία δολοφόνου για κατάθεση ανέφερε: «Όχι, δεν ισχύει, είναι μυθοπλασία. Πραγματικά σας το λέω», ανέφερε.

Για τα απειλητικά, τα οποία έχει αναφέρει η ψυχολόγος τόνισε: «Σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται ο εντολέας μου, σε καμία περίπτωση δεν ξέρω αν σχετίζεται με την πραγματικότητα. Είτε οι ανακριτικές Αρχές, είτε οι προανακριτικές αρχές έχουν δώσει σαφείς απαντήσεις. Καμία εμπλοκή, κανενός ατόμου. Και καμία κατάθεση», συμπλήρωσε.

«Είναι πεπερασμένη η υπόθεση, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπήρχε καμία εμπλοκή κανενός συγγενικού προσώπου όπως λένε τα δημοσιεύματα», ανέφερε σχετικά. «Ο εντολέας μου αναμένει το δικαστήριό του και την εξέλιξη της δικογραφίας».

Ο δικηγόρος ερωτήθηκε για τις συνθήκες που βιώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην φυλακή κι αν έχει προσαρμοστεί.

«Η φυλακή είναι φυλακή, το γνωρίζετε αυτό… Δεν είναι θέμα προσαρμογής. Τηρεί τους κανόνες σωφρονισμού στη φυλακή», κατέληξε.