Video με το ξέσπασμα Σεμέδο: «Να έρθετε ξανά όταν θα αθωωθώ»

Video με το ξέσπασμα Σεμέδο: «Να έρθετε ξανά όταν θα αθωωθώ»
Οι δηλώσεις του Ρούμπεν Σεμέδο στους δημοσιογράφους, την ώρα που βγήκε από το γραφείο της εισαγγελίας.

Στην ΓΑΔΑ θα διανυκτερεύσει άλλα δύο βράδια, ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς την Τρίτη ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί από την εισαγγελία και θα μεταφερθεί ξανά στην Ευελπίδων, την Πέμπτη.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού εξερχόμενος από το κτήριο φώναξε στους δημοσιογράφους: «Είμαι αθώος, θα το δείτε. Θέλω να έρθετε όταν θα έχω αθωωθεί. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα είχε γίνει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Το στόρι της υπόθεσης

Θυμίζουμε πως το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την Κυριακή, όταν η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για τα όσα είχαν γίνει τα ξημερώματα της ίδιας μέρας μετά τη συνάντησή τους σε μπαρ του Ωροπού.

Την ίδια μέρα, ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη και χθες το μεσημέρι μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για σήμερα το πρωί, ενώ το απόγευμα συνελήφθη και ο 40χρονος Νιγηριανός που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Η πλευρά του πάντως έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ».