Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Κατέθετε τέσσερις ώρες η 17χρονη

Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Κατέθετε τέσσερις ώρες η 17χρονη
Η 17χρονη κατέθετε για τέσσερις ώρες στην ΓΑΔΑ καταγγέλλοντας πως βιάστηκε από τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον 40χρονο Νιγηριανό.

O Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη σήμερα (30/8) και αντιμετωπίζει την κατηγορία του ομαδικού βιασμού και μαζί με τον δικηγόρο του, ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή.

Την ίδια κατηγορία με τον Σεμέδο αντιμετωπίζει και ένας 40χρονος Νιγηριανός που συνελήφθη και φέρεται ως μάνατζερ.

Ανακριτής και εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, με τη διερεύνηση της υπόθεσης να συνεχίζεται.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Mega «Live News»: «Ο Σεμέδο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μαζί με την 17χρονη και την ενήλικη γυναίκα η οποία ήταν στην παρέα, είχαν βρεθεί σε μια καφετέρια στην περιοχή της Γλυφάδας. Αφού έμειναν εκεί για αρκετές ώρες, φαίνεται ότι αποφάσισαν να κατευθυνθούν στην περιοχή του Ωρωπού εκεί όπου ο δεύτερος κατηγορούμενος γι’ αυτή την σοβαρή υπόθεση, ο Νιγηριανός είναι μάνατζερ ενός τραγουδιστή ο οποίος εμφανιζόταν σε ένα νυχτερινό κέντρο στον Ωρωπό. Εκεί η παρέα γίνεται πλέον το σέντερ μπακ ο 27χρονος, ο Νιγηριανός μάνατζερ, η 17χρονη και η ενήλικη γυναίκα. Στην συνέχεια αποφασίζουν κάποια στιγμή να κατευθυνθούν προς την περιοχή της Γλυφάδας εκεί όπου είναι το σπίτι του Σεμέδο. Φαίνεται ότι η 17χρονη εκεί, όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα βιασμού τόσο από τον Νιγηριανό όσο και από τον Πορτογάλο παίκτη του Ολυμπιακού. Μετά όλα πήραν τον δρόμο τους, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, συνελήφθησαν τελικά αυτά τα δυο άτομα. Αυτή τη στιγμή ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, απομονωμένος σε κελί όπου βρίσκεται στην γυναικεία πλευρά των κρατητηρίων και αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Κατέθετε τέσσερις ώρες η 17χρονη

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στην υπόθεση ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η καταγγελία έγινε αμέσως. Η 17χρονη πήγε στο σπίτι της και στην συνέχεια πήγε αμέσως με την μητέρα της στο Αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα.

«Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως. Μόλις πήγε στο Βύρωνα και έκανε την καταγγελία, αμέσως την έστειλαν στην ΓΑΔΑ. Μόλις είδαν ότι έχει γεννηθεί το 2004 και είναι 17 ετών την παρέπεμψαν στο τμήμα Ανηλίκων. Εκεί κατέθεσε, παρούσα ήταν και η ψυχολόγος του συγκεκριμένου τμήματος. Απ’ ότι μαθαίνουμε κατέθετε για τέσσερις ώρες η 17χρονη. Έδινε λεπτομέρειες για την υπόθεση. Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει πάρα πολύ φως σ’ αυτή την υπόθεση και βεβαίως να σταθούμε και σε όσα έχει καταθέσει και η 17χρονη», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής

Η σύλληψη του κεντρικού αμυντικού έγινε μετά την καταγγελία 17χρονης, αρχικά στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Η ανήλικη που πήγε στην αστυνομία μαζί με τη μητέρα της, υποστηρίζει πως όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Όπως κατήγγειλε αρχικά, διασκέδασε με τον διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και τον 40χρονο σε κλαμπ του Ωρωπού, στο οποίο πήγαν αφού είχαν βρεθεί σε καφετέρια στην περιοχή της Γλυφάδας.

Στη συνέχεια, πήγαν στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο στην Γλυφάδα και εκεί, όπως κατέθεσε, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αρνείται την κατηγορία του βιασμού και υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε την ηλικία της κοπέλας που τον κατήγγειλε.

Η 17χρονη επιμένει στις καταγγελίες της και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των δύο ατόμων, που κατονόμασε ως δράστες του φερόμενου ομαδικού βιασμού της.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει από το μεσημέρι κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, απομονωμένος, με τις Αρχές να καλούνται να ρίξουν άπλετο φως στα όσα έγιναν τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, με την ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται να φτάσει αύριο στον ανακριτή, να κρίνεται ύψιστης σημασίας.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Σεμέδο

Σε δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος ανέφερε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας πως: «αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Συνελήφθη και ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του Σεμέδο

Συνελήφθη το μεσημέρι (30/8) από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο, που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, για τον φερόμενο βιασμό 17χρονης, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, στην Γλυφάδα.