Η πιο εντυπωσιακή Athens Flying Week που έγινε ποτέ!

Η πιο εντυπωσιακή Athens Flying Week που έγινε ποτέ!
Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, επιστρέφει για 9η φορά το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Έφτασε η ώρα να δείτε από κοντά τις μοναδικές πτητικές δυνατότητες του γαλλικού Rafale Solo Display, να νιώσετε τη συγκίνηση και τη γοητεία της πτήσης ενός αυθεντικού Warbird, του ελληνικού Spitfire, να θαυμάσετε τις εντυπωσιακές εναέριες "χορογραφίες" των Patrouille de France και των Saudi Hawks, να εκπλαγείτε από τη δύναμη του ελληνικού F-16 Ζευς αλλά και του Δανέζικου F-16 Solo Display με τον κατακόκκινο διάκοσμο, να κλείσετε τα αυτιά σας στο πέρασμα των αμερικανικών F-15…

H Athens Flying Week, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, επιστρέφει για 9η φορά το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, πιο δυνατή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ!!! Παρακολουθήστε από απόσταση αναπνοής άσκηση “COMBAT EVAC” από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, διελεύσεις των πτητικών μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και τα πυροσβεστικά Canadair CL-415 και PZL!!!

Ακόμη, θα δείτε τις μοναδικές διελεύσεις και τους σχηματισμούς που εξασφάλισε η ομάδα της Athens Flying Week για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση!!!

.....

Μαζί μας και η Aegean με Α320 ΝΕΟ αλλά και η 114 Πτέρυγα Μάχης μαζί με την ΕΑΒ που μας παρέχουν τις φιλόξενες εγκαταστάσεις τους!

Ετοιμαστείτε για την πιο εντυπωσιακή στατική έκθεση που έγινε ποτέ!!! Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με το γαλλικό Rafale, τα Tornado και τα F-15 της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας, τα ιταλικά M-346, το C-130 από το Βέλγιο, τα αυστριακά PC-7 και φυσικά το Eurofighter Typhoon και το Tornado από τη Γερμανία.

Εξασφαλίστε εγκαίρως το εισιτήριό σας μέσω της viva.gr και του δικτύου συνεργατών της, από 15 ευρώ για ενήλικες και 7,5 ευρώ για ανηλίκους. Λόγω των υγειονομικών μέτρων, τα εισιτήρια εκδίδονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά ενώ όπως κάθε χρόνο υπάρχει διαθέσιμο λεωφορείο για τη μεταφορά των θεατών από και προς την αεροπορική βάση της Τανάγρας!

Δείτε το αναλυτικό πτητικό πρόγραμμα με όλες τις διεθνείς αλλά και τις ελληνικές συμμετοχές για το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Μπείτε στο www.viva.gr και κλείστε ΤΩΡΑ το εισιτήριο που θα σας …απογειώσει!!!