Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Έρευνα για πιθανό συνεργό του πιλότου, κλήθηκε για να καταθέσει συγγενής του (vid)

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Έρευνα για πιθανό συνεργό του πιλότου, κλήθηκε για να καταθέσει συγγενής του (vid)
Η αστυνομία έχει καλέσει τρεις φορές στενό συγγενικό πρόσωπο του δολοφόνου της Καρολάιν, καθώς υπάρχουν υποψίες για συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά.

Στο προσκήνιο επανήλθε και πάλι η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News», υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία. Εάν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κάποιο συνεργό, αν όχι στην δολοφονία της Καρολάιν, που φαίνεται ότι δεν είχε σύμφωνα με τις έρευνες τις αστυνομίας, αλλά στην συγκάλυψη και στην σκηνοθεσία και σε όλο αυτό το «θέατρο» που έπαιζε μετά.

Κλήθηκε στενό συγγενικό πρόσωπο του δολοφόνου

Το ερώτημα αυτό δεν είναι νέο. Πάντα υπήρχε η υποψία, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί οι έρευνες, και η αστυνομία έχει καλέσει τρεις φορές στενό συγγενικό πρόσωπο του δολοφόνου, την τελευταία εβδομάδα τρεις φορές μάλιστα και ερευνά διεξοδικά κατά πόσο τον βοήθησε στο να αφαιρέσει στοιχεία από το σπίτι αλλά και να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη ληστεία.

Επίσης η αστυνομία ερευνά τρία τηλεφωνήματα που υποστήριξε η κυρία Μυλωνοπούλου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, ότι έγιναν προς αυτήν καθώς ένα άτομο την απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν δώσει πληροφορίες. Εξετάζει η αστυνομία κατά πόσο αυτό το άτομο είναι το ίδιο άτομο το οποίο έχει κληθεί για έρευνα.