Τελικά δεν ήταν Misson Impossible: Έκλεψαν το αυτοκίνητο και τις αποσκευές του Τομ Κρουζ (pics)

Τελικά δεν ήταν Misson Impossible: Έκλεψαν το αυτοκίνητο και τις αποσκευές του Τομ Κρουζ (pics)
Οι hi-tech κλέφτες κατάφεραν να κλέψουν την BM X7 του Τομ Κρουζ που είχε αποσκευές με πράγματα χιλιάδων ευρώ.

Συνήθως τις επικίνδυνες αποστολές τις αναλαμβάνει ο Τομ Κρουζ, στο πλαίσιο των ταινιών Misson Impossible, όμως αυτή την φορά οι ρόλοι αντιστράφηκαν...

Τον ρόλο του διάσημου ηθοποιού πήραν οι διαρρήκτες του Μπέρμπιγχαμ που κατάφεραν να κλέψουν το πανάκριβο αυτοκίνητο του και να απομακρυνθούν με αυτό, χωρίς να τους πάρει γραμμή η ομάδα ασφαλείας του.

BMWBBMW

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Sun που επικαλείται αποκλειστικό ρεπορτάζ, το περιστατικό έγινε την Τετάρτη, όταν νωρίς το πρωί έγινε αντιληπτό πως το αυτοκίνητο είχε εξαφανιστεί από το πάρκινγκ που το είχαν βάλει.

Μαζί του είχαν εξαφανιστεί και οι βαλίτσες με πράγματα του Τομ Κρουζ που είχε μέσα και η αξία τους ήταν αρκετών χιλιάδων ευρώ.

«Ο Τομ τριγυρνούσε με το αυτοκίνητο αυτό όσο ήταν στο Μπέρμιχαμ και είχε μαζί τις βαλίτσες με τα προσωπικά του αντικείμενα. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε γιατί έχει ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού, όμως τα πράγματα που ήταν μέσα είχαν εξαφανιστεί», ανέφερε μία πηγή στο Βρετανικό μέσο.

2

Μάλιστα, το site έφτιαξε και ένα γράφημα με το πως οι διαρρήκτες κατάφεραν να ανοίξουν το αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.