«Μπλόκο» στο αεροδρόμιο για ένα μπλουζάκι με… νεροπίστολο (pics)

«Μπλόκο» στο αεροδρόμιο για ένα μπλουζάκι με… νεροπίστολο (pics)
Περιπέτεια στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ για 52χρονος Βρετανό για μια στάμπα στη μπλούζα.

Μάλλον για «τρελούς» θα μας περνούσε ο Ρίτσαρντ Ντάρινγκτον, αν του λέγαμε ότι θα είχε πρόβλημα στο αεροδρόμιο για τη μπλούζα του, αλλά να που το βίωσε και μοιράστηκε μάλιστα την ιστορία του. Ο ιδιοκτήτης παμπ, πήγαινε στο Αμπερντίν της Σκωτίας για να συναντήσει τη γυναίκα του, όταν στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ του είπαν στον έλεγχο, ότι δεν μπορεί να περάσει εκτός αν πάει να αλλάξει στην τουαλέτα.

Τι είχε γίνει; Ο 52χρονος φορούσε μια μπλούζα που είχε ένα «πιστόλι» τυπωμένο, ή για να ακριβολογούμε ένα νεροπίστολο καθώς πάνω έγραφε τη λέξη water δηλαδή νερό.

3

Στον έλεγχο η γυναίκα, του είπε πως η μπλούζα του είναι «προσβλητικό και ενάντια στο πρωτόκολλο του αεροδρομίου» και ο ίδιος «τρελός για την ασφάλεια του αεροδρομίου».

Η γυναίκα του ζήτησε να πάει να αλλάξει ή να το καλύψει, αλλά ο ίδιος μην έχοντας άλλη επιλογή απλά γύρισε το μέσα έξω.

«Αρχικά νόμιζα ότι αστειευόταν. Απλώς της είπα “αστειεύεσαι;" και μου απάντησε: “Όχι, σκεπάστε το ή βγάλτε το”. Είπα, “μιλάς σοβαρά; Είναι ένα νεροπίστολο;” και μου απάντησε: “Είναι προσβλητικό!"».

1

Ο Ρίτσαρντ είπε ότι συνέχισε να γελάει, καθώς ήταν απλά… ένα μπλουζάκι, αλλά μην έχοντας άλλη επιλογή, το γύρισε και συνέχισε να περπατάει προς το αεροσκάφος.
«Δεν ήταν μεγάλη υπόθεση αλλά ήταν ανόητο, είναι για γέλια. Έχει τρελαθεί η ασφάλεια του αεροδρομίου».

Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του, ο σχεδιαστής απάντησε πως γι αυτό τον λόγο έβαλε τη λέξη water (νερό) πάνω, για να αποφεύγονται παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.