Πέτρος Ίμβριος για το #MeToo: «Όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν πως κάτι τους έχει συμβεί» (vid)

Πέτρος Ίμβριος για το #MeToo: «Όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν πως κάτι τους έχει συμβεί» (vid)
Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε και για το εμβόλιο λέγοντας «να μην μας κάνουν ρατσιστές. Τι σημαίνει μαγαζί εμβολιασμένων; Δηλαδή, οι άλλοι τι είναι; Λεπροί;».

Για τους εμπρησμούς, τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, αλλά και τους εμβολιασμούς, μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος στην κάμερα του Καλοκαίρι#Not, λέγοντας μάλιστα και μία ατάκα που θα συζητηθεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής, πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξέρεις, τώρα όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί. Βέβαια θα μου πεις, ναι, μην είσαι ηλίθιος, μπορεί να σκεφτόταν ότι αν το έλεγε τότε, θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ πιστεύω ότι η δικαιοσύνη πρέπει να βρει ακριβώς και ψάξει ακριβώς τι έχει συμβεί στην κάθε περίπτωση», ωστόσο επεσήμανε ότι: «Όπως δεν συμφωνώ με την παραγραφή. Τι σημαίνει; Κάποια κοπέλα την βίασαν πριν από 20 χρόνια και λέει έχει παραγραφεί. Τι σημαίνει αυτό;»

Για τους εμπρησμούς είπε: «Αυτό που ήθελα να περάσω ήταν το εξής: πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας. Αν έβρισκα κάποιον ο οποίος θα προσπαθούσε να βάλει φωτιά στο διπλανό δάσος, δεν ξέρω τι θα έκανα. Προσπαθούσα να οργανώσω λίγο τους γείτονες να μπορέσουμε να κάνουμε περιπολίες».

Για τον εμβολιασμό κατά της πανδημίας του κορονοϊού, ο ίδιος ανέφερε: «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ή να μην κάνει το εμβόλιο. Εγώ αρνητής του εμβολίου δεν υπήρξα ποτέ, υπήρξα όμως σκεπτικιστής του εμβολίου.

Δεν σου κρύβω είχα κλείσει μια φορά ραντεβού για να κάνω το εμβόλιο και το ανέβαλα, αλλά τελικά έκανα και τις δύο δόσεις. Δόξα τω Θεώ, ουρά δεν έβγαλα, δόντια περίεργα, τρίχες στο κορμί μου δεν έχω βγάλει.

Πρέπει όμως να μην μας κλείνουν τα μαγαζιά, πρέπει να μην μας κάνουν ρατσιστές. Τι σημαίνει μαγαζί εμβολιασμένων; Δηλαδή οι άλλοι τι είναι; Λεπροί;».