Ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός «Τηλέμαχος» ξανακτυπά: «Πως να πολεμάτε τα ΜΑΤ» (vid)

Ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός «Τηλέμαχος» ξανακτυπά: «Πως να πολεμάτε τα ΜΑΤ» (vid)
Ο «Τηλέμαχος» δίνει οδηγίες συμπεριφοράς απέναντι στα ΜΑΤ και στα «βοθροκάναλα».

Ο αντιεμβολιαστής- συνδικαλιστής- αστυνομικός με τα βίντεο στο youtube που φέρεται ακόμα και κατά των self test, ο Τηλέμαχος, αν και υποστηρίζουν ότι δεν τον λένε έτσι, κτύπησε ξανά, αυτή τη φορά «διδάσκοντας» πως να «πολεμήσουμε το σύστημα» και τα ΜΑΤ. Ένα πρώτο βίντεο από τα πολλά που λέει πως θα ακολουθήσουν.

«Για να πολεμήσεις τον αντίπαλο πρέπει πρώτα να τον κατανοήσεις πλήρως», αναφέρει αρχικά στην τοποθέτησή του, και συνεχίζει: «Ο συντονισμός τους στο πεδίο της μάχης, γίνεται από άτομα που έχουν οπτική επαφή με τα τεκταινόμενα, είτε φυσική, είτε μέσω καμερών» και στη συνέχεια κάνει μια αναφορά στον εξοπλισμό τους.

Το βίντεο του είναι εμπλουτισμένο και με τα απαραίτητα πλάνα από επεισόδια με μολότοφ σε δυνάμεις των ΜΑΤ.

Απαντώντας στο ερώτημα που θέτει ο ίδιος, «πώς πολεμάμε τα ΜΑΤ;», τονίζει πως ο καλύτερος τρόπος είναι «να μην πέσουμε στην παγίδα να τους πολεμήσουμε», προτρέποντας τους διαδηλωτές, αντί να έρθουν σε σύγκρουση, να προτιμήσουν μια καθιστική διαμαρτυρία και να καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τα «φαινόμενα αστυνομικής βίας».

Έτσι, όπως τονίζει θα επιτευχθεί και η «απομόνωση προβοκατόρων» ενώ όπως αναφέρει «τα βοθροκάναλα δεν θα έχουν σκηνές βίας ώστε να βαφτίσουν ταραξίες τους διαδηλωτές για να βγάλουν λάδι την κυβέρνηση».