Μόλις 9 ευρώ τη μέρα τα εκτός έδρας των πυροσβεστών (vid)

Μόλις 9 ευρώ τη μέρα τα εκτός έδρας των πυροσβεστών (vid)
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Σταθόπουλος μίλησε και για το πλαφόν των 60 ημερών που υπάρχει σε αυτές τις μέρες.

Από πολλούς έχουν χαρακτηριστεί «ήρωες», όλοι έχουν χειροκροτήσει τους Πυροσβέστες για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν και τις αντίξοες συνθήκες, ωστόσο θα πρέπει κάποια στιγμή να επιλυθούν και τα προβλήματά τους. Γιατί υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν.

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ τέθηκε επί τάπητος, παρουσία του Δημήτρη Σταθόπουλου, του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Πυροσβεστικού Σώματος, τα εκτός έδρας που παίρνουν οι πυροσβέστες.

Αυτά είναι μόλις 9 ευρώ τη μέρα.

«Αν ένας πυροσβέστης, από τις 5:30 ώρα το πρωί σταματήσει στις 11 το βράδυ θα πάρει 9 ευρώ», τόνισε χαρακτηριστικά για την εκτός έδρας απασχόληση του πυροσβέστη, ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχουν «βαρέα και ανθυγιεινά».

Ο Δημήτρης Σταθόπουλος μίλησε για την «υπερεργασία» που υπάρχει για όλους τους Έλληνες πυροσβέστες, ενώ υπερθεμάτισε πως «υπάρχει πλαφόν σε αυτά τα εκτός έδρας, οπότε δεν μπορούν να κάνουν πάνω από 60 μέρες τον χρόνο».

Ένα από τα πολλά προβλήματα…