Αποστομωτική απάντηση της Μίνας Γκάγκα στον Τσιτσιπά: «Συνέχισε να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους» (pic)

Αποστομωτική απάντηση της Μίνας Γκάγκα στον Τσιτσιπά: «Συνέχισε να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους» (pic)
Η Μίνα Γκάγκα, συντονίστρια διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο Σωτηρία, ζήτησε, με πλάγιο τρόπο, από τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίζει τένις και να αφήσει τους επιστήμονες να τοποθετούνται επί του θέματος.

H πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες δήλωσε πως θα εμβολιαστεί όταν γίνει υποχρεωτικό, ενώ υποστήριξε πως είναι καλύτερο για τους νέους να νοσήσουν.

Η συντονίστρια διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο Σωτηρία, σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρθηκε στους νέους που νοσούν τονίζοντας πως: «χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών. Είχαν βαριά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ».

Παράλληλα ζήτησε από τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίζει τένις γιατί «εκεί μας κάνεις περήφανους».

Η ανάρτησή της

«Απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά: Μόνο στο «Σωτηρία», τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών. Είχαν βαρειά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ. Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!
Οι ΗΠΑ μετρούν πάνω από 2500 θανάτους στην ηλικία αυτή. Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι;
Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τέννις, εκεί μας κάνεις περήφανους
».

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος απάντησε στον Έλληνα τενίστα, τονίζοντας πως δεν είναι καλύτερο να νοσούν οι νέοι.