Δεκαπενταύγουστο με ηλιοφάνεια αλλά και ανέμους (χάρτες & vid)

Δεκαπενταύγουστο με ηλιοφάνεια αλλά και ανέμους (χάρτες & vid)
Ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις και ανέμους μέτριους έως ισχυρούς στο Αιγαίο. Δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Με ήλιο θα γιορταστεί η «κοίμηση της Θεοτόκου», καθώς την Κυριακή 15 Αυγούστου ο καιρός θα είναι καλός. Θα έχουμε ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ οι άνεμοι θα είναι μέτριοι έως ισχυροί στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία πάλι, δεν θα έχει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά:

Για την Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά, αυξημένες τις πρωινές ώρες στη Βόρεια Κρήτη και τις θερμές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

4

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 35 βαθμούς), 23 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 20 έως 33 βαθμούς), 25 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 23 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 33 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

1

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια του νομού περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

4

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.