Ιδιοκτήτρια σκύλου στο Γαλάτσι: «Εν ψυχρώ δολοφονία από τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ. Κουνούσε την ουρά και αυτός γονάτισε και πυροβόλησε στην καρδιά του» (pics)

Ιδιοκτήτρια σκύλου στο Γαλάτσι: «Εν ψυχρώ δολοφονία από τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ. Κουνούσε την ουρά και αυτός γονάτισε και πυροβόλησε στην καρδιά του» (pics)
Η ιδιοκτήτρια του σκύλου ανέφερε ότι ο Οδυσσέας είχε φιλική διάθεση και ,πήδηξε πάνω του κουνώντας την ουρά του. Μάλιστα από πριν, είχαν ανέβει κι άλλοι αστυνομικοί και δεν είχε συμβεί το παραμικρό.

Έχει σοκάρει όλη την κοινωνία η εν ψυχρώ εκτέλεση σκύλου στο Γαλάτσι, από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος όπως έλεγε τον δάγκωσε στο πόδι, αλλά η ιδιοκτήτρια εξηγεί τι πραγματικά συνέβη και ακούγεται η πλευρά της, γιατί μέχρι στιγμής είχαμε μια ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.
Η ιδιοκτήτρια του σκύλου ανέφερε ότι ο Οδυσσέας είχε φιλική διάθεση και ,πήδηξε πάνω του κουνώντας την ουρά του. Τον δάγκωσε όπως ισχυρίζεται παιχνιδιάρικα (το κάνουν πολλά σκυλιά αυτό και φυσικά ίσα που πιάνουν τον άλλον, δεν μπήγουν δόντια), την ώρα που ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. Όπως όλοι ξέρουμε και αναφέρει και η ιδιοκτήτρια φοράει προστατευτικά στα πόδια μέχρι το γόνατο.

Στο σημείο από πριν ήταν και άλλοι αστυνομικοί και δεν είχε δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Αυτός όμως, γονάτισε (υποτίθεται ότι σου κάνει επίθεση σκυλί και γονατίζεις;;;;;) και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ. Εν ψυχρώ δολοφονία. Γονάτισε και πυροβόλησε στην καρδιά τον άτυχο σκύλο. Εν ψυχρώ δολοφονία.

Η ανάρτηση της αναφέρει:

«Ο Ody (Odysseus) δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί μας....πυροβολήθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11πμ από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ...θα βγουν όλα στο φως της δημοσιότητας κι υπεύθυνος γι'αυτό την εν ψυχρώ δολοφονία θα πληρώσει. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Α.Τ Κυψέλης για να υποβάλλουμε μήνυση!! Σας παίρνουμε τηλέφωνο για να έρθετε να βοηθήσετε όταν κινδυνεύουμε σε ενδοοικογενειακή βία, όταν μας κλέβουν όταν μας απειλούν και δεν έρχεστε κι ήρθατε τώρα τρέχοντας για γείτονες που δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα και το αποτέλεσμα φόνος!! Χωρίς λόγο τράβηξες όπλο και πυροβόλησε ένα σκυλί που σου κουνάτε φιλικά την ουρά!! Αν αυτή είναι η ελληνική αστυνομία... ντροπή σας!! Τόσο απλά!».

Μιλώντας στο protothema.gr, ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, ανέφερε ότι «το όλο θέμα δημιουργήθηκε από μια οφειλή κοινοχρήστων που δεν ήθελε να καταβάλει μια ένοικος της πολυκατοικίας».

Σύμφωνα με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και ιδιοκτήτη του άτυχου πίτμπουλ, Κωνσταντίνο Νικολαΐδη, η εν λόγω ένοικος κάλεσε την αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι δήθεν την απείλησε, επειδή δεν δεχόταν να πληρώσει οφειλή κοινόχρηστων από τον περασμένο Νοέμβριο. «Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, ζήτησε να ανέβουν όλοι μαζί στην ταράτσα για να τσεκάρει τον ηλιακό θερμοσίφωνά της» λέει ο κ Νικολαΐδης.

«Της είπα με ωραίο τρόπο ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνει, όμως εκείνη επέμενε, με προφανή σκοπό να με «καρφώσει» στην αστυνομία για τα δυο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ, που έχω στην ταράτσα, παρά το ότι γνωρίζει πως έχω υπογεγραμμένο χαρτί απ’ όλους τους ενοίκους για να τα κρατάω εκεί, με ασφάλεια, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Είχα φτιάξει σκυλόσπιτα και κοιμόντουσαν εκεί» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης των πίτμπουλ, «είχαν ανέβει ήδη δυο-τρεις αστυνομικοί στην ταράτσα όταν ανέβηκε ένας ακόμη, νεαρής ηλικίας και ανεκπαίδευτος, όπως αποδείχτηκε».

Και συνεχίζει: «Ο σκύλος πήδηξε προς το μέρος του, κουνώντας την ουρά του, δηλαδή με πρόθεση να παίξει. Το δάγκωμα στο πόδι του αστυνομικού έγινε με παιχνιδιάρικη διάθεση και μάλιστα ο αστυνομικός φορούσε προστατευτικά μέχρι το γόνατο και στα δυο του πόδια. Κι όμως, αντέδρασε αψυχολόγητα. Έκανε ένα βήμα πίσω, γονάτισε και πυροβόλησε τον σκύλο στην καρδιά».