HONOR Magic3 Series: Η HONOR επιστρέφει με εμφατικό τρόπο στην αγορά των smartphones (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
HONOR Magic3 Series: Η HONOR επιστρέφει με εμφατικό τρόπο στην αγορά των smartphones (vids)
Αρκετούς μήνες μετά το ban των ΗΠΑ, η κινεζική εταιρεία είναι και πάλι εδώ!

Η HONOR πέρασε από αρκετές φουρτούνες όσο βρισκόταν υπό την ομπρέλα της Huawei και αναγκαστικά έπαθε κι εκείνη μεγάλη ζημιά με το ban που επέβαλε η αμερικανική κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Η αδυναμία ενσωμάτωσης των Google Mobile Services στις συσκευές της, ανάγκασε την HONOR να βρει μεζοβέζικες λύσεις για τους τελευταίους μήνες, όμως τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει.

Υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και με μεγάλη δυναμική που μαρτυρά η πορεία της στο +14.6% τους τελευταίους 3 μήνες στην κινεζική αγορά, η γνωστή εταιρεία παρουσίασε την HONOR Magic3 Series, τη νέα σειρά high-end smartphones της, αγγίζοντας και κατηγορίες που ουδέποτε την είχαν απασχολήσει στο παρελθόν. Συνολικά παρουσιάστηκαν τρία μοντέλα, τα HONOR Magic3, HONOR Magic3 Pro και HONOR Magic3 Pro+. Οι συσκευές της χαρακτηρίζονται από την Super Curved Display 89 μοιρών, τα μικρά περιθώρια γύρω της και τη δυνατότητα απεικόνισης 1.07 δισ. χρωμάτων, με υποστήριξη HDR10+.

Το σώμα των τηλεφώνων είναι σχεδιασμένο για να βοηθάει στο άνετο κράτημα, αλλά ταυτόχρονα να είναι και ανθεκτικό. Όλα τα μοντέλα είναι πιστοποιημένα κατά IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ ο CEO της εταιρείας μίλησε για αντοχή έως και βύθισης μισής ώρας στο 1.5 μέτρο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από την εταιρεία στα της κάμερας, όπου πλέον στο πίσω μέρος φιλοξενείται ένας εξαγωνικός σχεδιασμός που ονομάζεται «The Eye of Muse» και βοηθάει τους φακούς να καταγράψουν όσο το δυνατόν περισσότερο φως και να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα κάθε εικόνα. Το HONOR Image Engine ενισχύεται από την τεχνητή νοημοσύνη, ενώ ειδικά το HONOR Magic3 Pro+ φέρει τετραπλή κάμερα (μονόχρωμη 64MP, ευρεία 50MP, υπερ-ευρεία 64MP και τηλεφωτογραφική periscope 64MP).

Honor Magic3

Η σειρά HONOR Magic3 είναι η πρώτη σειρά με την σφραγίδα IMAX ENHANCED και φέρει ειδικά εφέ τεχνητής νοημοσύνης ταινιών, που επιτρέπει σχεδόν επαγγελματικές λήψεις. Σε ό,τι αφορά το video, οι κάμερες εξασφαλίζουν ποιότητα 4Κ με HDR, ενώ τρία μικρόφωνα στο κυρίως σώμα εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου.

Στην «καρδιά» των συσκευών βρίσκεται ένας Snapdragon 888 Plus 5G, ενώ οι συσκευές θα υποστηρίζουν και μεγιστοποιημένη απόδοση στα του gaming, με τεχνολογία επιτάχυνσης Turbo X. Στα της μπαταρίας, οι συσκευές θα φέρουν μια στα 4600mAh με δυνατότητα ταχείας φόρτισης με το HONOR SuperCharge στα 66 ή το SuperCharge Wireless στα 50W, ενώ θα μπορούν να προσφέρουν ενέργεια σε άλλες συσκευές με λειτουργία αντίστροφης φόρτισης.

Το HONOR Magic3 θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Golden Hour και Blue Hour, κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα. Το HONOR Magic3 Pro θα κυκλοφορήσει σε χρυσό, μαύρο και λευκό, ενώ το HONOR Magic3 Pro+ σε κεραμικό μαύρο και κεραμικό λευκό. Μένει να δούμε πλέον πότε και αν θα κυκλοφορήσουν και εκτός Κίνας, αφού μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η διάθεσή τους μόνο εκεί.