Συνεχίζει για άλλα τρία χρόνια η χορηγία του PlayStation στο UEFA Champions League

Παύλος Παπαπαύλου
Συνεχίζει για άλλα τρία χρόνια η χορηγία του PlayStation στο UEFA Champions League
Οι δύο πλευρές θα πάνε χέρι-χέρι μέχρι και το 2024.

Η UEFA ανακοίνωσε πως ανανέωση τη χορηγική συνεργασία της με το PlayStation για άλλη μια τριετία. Η συνεργασία που έχει ξεκινήσει από το 1997 θα επεκταθεί και για την περίοδο 2021-2024. Η Sony θα παρουσιάζει το βραβείο για τον παίκτη του αγώνα στους αγώνες του UEFA Champions League και τον παίκτη της εβδομάδας, ενώ θα έχει τη δυνατότητα βασικής προβολής σε όλες τις κεντρικές διαφημιστικές πινακίδες.

Πέραν του UEFA Champions League, η χορηγία του PlayStation θα καλύπτει και τα UEFA Super Cup, UEFA Youth League και UEFA Futsal Champions League για τις ίδιες 3 αγωνιστικές περιόδους.

Ταυτόχρονα, το PlayStation θα συνεχίσει να είναι χορηγός στο UEFA Champions League Gaming Hub, αλλά και στα UEFA Champions League Fantasy και Predictor games που είναι διαθέσιμα σε desktop και mobile εφαρμογές. Αυτή είναι η έβδομη χορηγική συμφωνία που ανακοίνωσε η UEFA για την επόμενη τριετία στο πλαίσιο του UEFA Champions League.

O Guy-Laurent Epstein, διευθυντής marketing της UEFA δήλωσε για το θέμα πως: «Το PlayStation είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης του UEFA Champions League για πάνω από 23 χρόνια και είμαι χαρούμενος που θα επεκτείνουμε τη συνεργασία αυτή για άλλα 3 χρόνια. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες της UEFA με καινοτόμα brands όπως το PlayStation είναι πολύτιμες».