Νέα ανάρτηση της Κατερίνας Ιωαννίδου: «Τώρα έγινα δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Μαζευτείτε θα κάνω μηνύσεις» (pic)

Νέα ανάρτηση της Κατερίνας Ιωαννίδου: «Τώρα έγινα δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Μαζευτείτε θα κάνω μηνύσεις» (pic)
Η εθελόντρια πυροσβέστης που συγκλόνισε τον κόσμο, επανήλθε με νέα ανάρτησή της γράφοντας «αποφασίστε με ποιον είμαι να ξέρω και γω».

Η εθελόντρια πυροσβέστης Κατερίνα Ιωαννίδου αναγκάστηκε να επανέλθει με νέα της ανάρτηση και να προειδοποιήσει να «μαζευτούν» όσοι την εμπλέκουν με πολιτικά παιχνίδια γιατί «θα κάνω μηνύσεις»!

Η Κατερίνα Ιωαννίδου, το μαυρισμένο πρόσωπο της οποίας από τις φωτιές και η προσπάθειά της μέσα στις φλόγες συγκλόνισε και πάλι τον κόσμο, αφού είδε αρχικά το πρόσωπό της να βρίσκεται σε αφίσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ζητώντας πολύ ευγενικά να αποσυρθεί και να μην την εμπλέκει κανείς με πολιτικά παιχνίδια, στη συνέχεια αναγκάστηκε να επανέλθει.

Ανάρτηση στα social media γράφει πως είναι «δεξί χέρι του Μητσοτάκη» και λέει πως ήταν στημένες οι φωτογραφίες.

Η Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία είναι χρόνια εθελόντρια πυροσβέστης και είχε γίνει γνωστή στις φωτιές στην Ανάβυσσο το 2020 έγραψε στη νέα της ανάρτηση:

«Τώρα έγινε δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Αποφασίστε λίγο με ποιον είμαι να μάθω και εγώ. Αρχίζω και τρελαίνομαι λίγο, θα το ξανά πω. Η εμπλοκή μου στις πυρκαγιές δεν έχει να κάνει με κανένα κόμμα και πολιτικό παιχνίδι σας.

Θα ξεκινήσω μηνύσεις. Ειλικρινά μαζευτείτε».