Η εθελόντρια Κατερίνα Ιωαννίδου ζήτησε να αποσυρθεί η φωτογραφία της από αφίσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (pic)

Η εθελόντρια Κατερίνα Ιωαννίδου ζήτησε να αποσυρθεί η φωτογραφία της από αφίσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (pic)
Η Κατερίνα Ιωαννίδου ζήτησε από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει το πρόσωπό της από αφίσα του κόμματος.

Τη φωτογραφία της εθελόντριας Κατερίνας Ιωάννίδου χρησιμοποίησε σε αφίσα του ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κάτι που προκάλεσε την αντίδρασή της.

Στην συγκεκριμένη αφίσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Για να αναπνεύσουμε πρέπει να τους ανατρέψουμε» και «Κάτω η εγκληματική κυβέρνηση της ΝΔ».

Η κίνηση αυτή του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση της Κατερίνας Ιωαννίδου δεν έγινε με τη συγκατάθεσή της. Και γι' αυτό η ίδια, μέσω Facebook, ζητεί από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία της, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί οι φωτογραφίες να χρησιμοποιούνται για καμία αφίσα κόμματος. «Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη», λέει η ίδια.

Η ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Ιωαννίδου

«Θα παρακαλέσω θερμά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία μου απο την αφίσα της άμεσα!!!! Δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογαφία μου γενικά και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια!!!! Παρακαλώ πολύ δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου ούτε να λάβω μέρος σε τέτοιες διαμάχες!!!!! Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη!!!!!! Παρακαλώ άμεσα να αφαιρεθεί η φωτογραφία μου από τις αφίσες οποιουδήποτε κόμματος!!!!!».