Απίστευτο: Ολοκληρωτικά κατεστραμμένο σπίτι χαρακτηρίστηκε… κίτρινο και όχι κόκκινο (vid)

Απίστευτο: Ολοκληρωτικά κατεστραμμένο σπίτι χαρακτηρίστηκε… κίτρινο και όχι κόκκινο (vid)
Η καταστροφή είναι ολική σε σπίτι της Βαρυμπόμπης από τη φωτιά, αλλά οι εμπειρογνώμονες το έβγαλαν «κίτρινο» και όχι «κόκκινο» γιατί απλά… στέκονται ακόμα οι τοίχοι.

Στην πολύπαθη Ελλάδα και δη στην Αττική, έχουν ξεκινήσει οι καταγραφές των πολλών και εκτεταμένων ζημιών από τη φωτιά, ωστόσο στη χώρα μας, δεν παύεις ποτέ να ξαφνιάζεσαι. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, από τη Βαρυμπόμπη, ένα σπίτι έχει ολοκληρωτικά καταστραφεί.

Η φωτιά έχει κάψει τα πάντα ενώ όπως θα δείτε υπάρχουν και… χαλάσματα. Το σπίτι αυτό λοιπόν χαρακτηρίστηκε από τους εμπειρογνώμονες «κίτρινο» και όχι «κόκκινο».
Ξαφνιάζει και εκπλήσσει πολλούς αυτό ωστόσο όπως εξήγησε ο ιδιοκτήτης του, από αυτά που του μετέφεραν «θα πρέπει να έχουν πέσει όλοι οι τοίχοι για να χαρακτηριστεί κόκκινο το σπίτι».

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο, το σπίτι αυτό επειδή οι τοίχοι δεν έχουν πέσει, χαρακτηρίστηκε «κίτρινο», παρά το γεγονός ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι κατοικήσιμο, οι τοίχοι είναι υπό κατάρρευση και φυσικά θα πρέπει να χτιστεί και πάλι από την αρχή.

Από τα πολλά… εντυπωσιακά που συμβαίνουν στη χώρα μας.