Νέο περιστατικό με την Ελευθερία Σπυράκη: «Να φύγετε, εδώ είναι το σπίτι μου» (vid)

Νέο περιστατικό με την Ελευθερία Σπυράκη: «Να φύγετε, εδώ είναι το σπίτι μου» (vid)
Μία άβολη στιγμή είχε η νεαρή ρεπόρτερ, στην Εύβοια, όταν ενώ ήταν στον «αέρα» για να μεταφέρει ρεπορτάζ, μια γυναίκα την έδιωχνε από το σημείο.

Το ρεπορτάζ έχει πολλές δυσκολίες και η Ελευθερία Σπυράκη του Open, δυστυχώς βρέθηκε και πάλι προ μιας δυσάρεστης κατάστασης. Όχι -ευτυχώς- σαν την τρομοκρατία που έζησε στην Πάρνηθα, όταν της επιτέθηκε ομάδα 15 ατόμων, κτυπώντας τον συνάδελφό της Κώστα Αλατζά αλλά και τον οπερατέρ του καναλιού, αλλά σαφέστατα ήταν καθόλα άβολη και αυτή.

Η νεαρή ρεπόρτερ, που βρίσκεται στην Εύβοια, ήταν έτοιμη να βγει ζωντανά στον «αέρα» και να δώσει ρεπορτάζ. Πριν καλά-καλά ξεκινήσει να μεταφέρει τις πληροφορίες της, μία γυναίκα την έδιωχνε από το σημείο και της έλεγε «να φύγετε από εδώ» σπρώχνοντάς την.

Η Ελευθερία Σπυράκη της είπε «σας παρακαλώ κυρία μου» και η γυναίκα της είπε «εδώ είναι το σπίτι μου, δεν σας επιτρέπω, είναι ιδιωτικός χώρος».

Όπως ήταν λογικό, «κόπηκε» η σύνδεση από τον «αέρα» του δελτίου του Open μέχρι να βρεθεί μια λύση και να πάει σε άλλο σημείο η νεαρή δημοσιογράφος.