Οι αστυνομικοί στην Μύκονο μοιράζουν μάσκες στους τουρίστες (vid)

Οι αστυνομικοί στην Μύκονο μοιράζουν μάσκες στους τουρίστες (vid)
Aστυνομικοί βρίσκονται σε γνωστά περάσματα της Μυκόνου και μοιράζουν στους τουρίστες πακέτα με χειρουργικές μάσκες.

Κρίσιμος είναι ο Αύγουστος για τα νησιά με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο και στη Μύκονο οι αστυνομικοί από μοιράζουν μάσκες στη Χώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Οι ειδικοί δεν αποκλείουν ως μετρό και το mini lockdown οπού χρειάζεται, ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα, ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιβληθούν ξανά μέτρα σε νησιά αν χρειαστεί.

«Αν δούμε ότι η κατάστασή ξεφεύγει και δεν, μπορούμε να στεγανοποιήσουμε τα κρούσματα γιατί έχουμε νέες εισροές θα πάρουμε μέτρα όπως στην Μύκονο», ανέφερε.

Μοιράζει μάσκες η αστυνομία στην Μύκονο

Αστυνομικοί μοιράζουν από μάσκες στους επισκέπτες της Χώρας, σε συνεργασία και με το Σωματείο Επιχειρηματιών της περιοχής αλλα και την χορηγία του Δήμου Μυκόνου.

«Η τοπική μας κοινωνία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη σημερινή κατάσταση και προσπαθεί να συνδυάσει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με την συνεπή εφαρμογή των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας», αναφέρει ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κούκας.

«Οι πλειοψηφία των επιχειρηματιών τηρούν τα μέτρα, οι ανεύθυνοι που δεν τα τηρούν είναι δουλειά της πολιτείας. Αν χρειάζονται μέτρα να τα πάρουν τώρα όχι στο τέλος», καταλήγει.