Οι γνώριμοι και οι νέοι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Οι γνώριμοι και οι νέοι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA
Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του MEGA.

Τον Σεπτέμβριο ξεκινά η τηλεοπτική σεζόν στο Mega και η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην TV. Ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για να επιβεβαιώσει και επίσημα το πάνελ της εκπομπής της συνοδευόμενη από μια φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη που μυρίζει...καλοκαίρι.

Όπως λέει και η ανακοίνωση του καναλιού: «Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία. Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος».

Πηγή: reader.gr