Σοκαριστικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Καβάλα (vid)

Σοκαριστικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Καβάλα (vid)
Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου στην Καβάλα που στοίχισε τη ζωή τριών ανθρώπων.

Το γλέντι του γάμου στην Καβάλα βάφτηκε με αίμα κι ο δρόμος γέμισε συντρίμμια και νεκρούς. Τρεις άνθρωποι «έσβησαν» στην άσφαλτο. Μια μητέρα με τον 39χρονο γιο της και ένας 32χρονος οδηγός μηχανής χάθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (23/7) έξω από κέντρο διασκέδασης στην Καβάλα, όπου συγγενείς και φίλοι των νεόνυμφων περίμεναν να μπουν μέσα για τη δεξίωση του γάμου.

Εκείνη την ώρα ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 56χρονος επιχείρησε να κάνει αναστροφή. Από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν μια μοτοσικλέτα, με τον 32χρονο οδηγό να μην προλαβαίνει να αντιδράσει. Πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο και σκοτώνεται ακαριαία. Η μοτοσικλέτα συνεχίζει την τρελή της πορεία και πέφτει πάνω στους καλεσμένους που περίμεναν να μπουν στο κέντρο διασκέδασης.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν επί τόπου μια 60χρονη γυναίκα και ο 39χρονος γιος της που ήταν καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση και είχαν έρθει από την Δράμα. Περίμεναν στο πεζοδρόμιο για να τους ελέγξουν τα έγγραφα για τον κορονοϊό προκειμένου να μπουν στο κέντρο διασκέδασης.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο