#BreakBinary Challenge 2: Δύο παίκτες μετρούν τις αντιθέσεις τους (vid)

#BreakBinary Challenge 2: Δύο παίκτες μετρούν τις αντιθέσεις τους (vid)
Στο δεύτερο επεισόδιο του πιο ανατρεπτικού παιχνιδιού, ο Μάκης Παπασημακόπουλος βάζει άλλους δυο παίκτες σε μπελάδες για να δει πόσο διαφορετικοί είναι μεταξύ τους. 

Σε έναν #BreakBinary κόσμο, δεν είναι ανάγκη να ταιριάζουμε και να συμφωνούμε με όλους. Μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά, μαθαίνοντας μέσα από τις αντιθέσεις και τις διαφορές μας. Υπάρχουν, όμως, και εκείνες οι φορές που ενώ εξωτερικά φαίνεται να διαφέρουμε πολύ από τους άλλους, στην πραγματικότητα είμαστε πολύ... ίδιοι.

Τα έχουμε πει ξανά άλλωστε. Το "The #BreakBinary Challenge" powered by glo™ είναι εδώ, για να μας δείξει πόσο γοητευτικό είναι αυτό το... "&more" που υπάρχει μέσα μας, μέσα από την καμπάνια του.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο φοβερός Μάκης Παπασημακόπουλος υποδέχεται και πάλι δυο παιδιά της Liquid Media, τον Γιώργο Μυλωνά (Native Advertising Manager στη Liquid Media) και τη Στεφανία Παπαδημητρίου (Editor στο jenny.gr) και τους περνά μέσα από δύο απολαυστικές δοκιμασίες. Έχουν τόσα κοινά όσο το πρώτο ζευγάρι του πρώτου μεγάλου Breakbinary Challenge; Πόσο διαφέρουν ή μοιάζουν τελικά οι δυο τους;

Η απάντηση στο βίντεο: