Το νέο κομμάτι του τράπερ που συνελήφθη για ληστείες ανέβηκε στο Youtube ενώ είχε συλληφθεί (vid)

Το νέο κομμάτι του τράπερ που συνελήφθη για ληστείες ανέβηκε στο Youtube ενώ είχε συλληφθεί (vid)
Μέχρι στιγμής το τραγούδι του ανερχόμενου τράπερ έχει 42.000 views στο Youtube.

Από χθες έχει γίνει γνωστή η είδηση με τον ανερχόμενο τράπερ, ο οποίος είναι μεταξύ των συλληφθέντων της σπείρας που χτυπούσε τα ATM, έχοντας μέχρι στιγμής λεία ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Στην περίπτωσή του, υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια, η οποία δεν παίζει κανένα ρόλο όμως στην όλη υπόθεση.

Ενώ λοιπόν ο 26χρονος είχε ήδη συλληφθεί από την αστυνομία, μαζί με τους άλλους τέσσερις συνεργάτες του, στο Youtube, αλλά και στο Spotify ανέβηκε το νέο τραγούδι που είχε ετοιμάσει.

Σε αυτό ο τράπερ σκορπίζει μέσα σε πολυτελές αυτοκίνητο δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, κρατάει ένα όπλο και αδειάζει επιδεικτικά τον γεμιστήρα.

Μέσα σε μία μέρα έχει 42.000 views, ενώ από κάτω στα σχόλια οι περισσότεροι αναφέρονται στην εμπλοκή του στην υπόθεση και στον πρωταγωνιστικό ρόλο που φέρεται να είχε.

Σε βάρος του 26χρονου, αλλά και όσων άλλων είναι στην δικογραφία υπάρχουν κατηγορίες για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστειών, διακεκριμένων κλοπών και απόπειρες αυτών, εκρήξεις κατά συναυτουργία και λοιπές παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, πλαστογραφιών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.