Συνελήφθη γνωστός τράπερ, μέλος της σπείρας που «χτυπούσε» ATM (vid)

Συνελήφθη γνωστός τράπερ, μέλος της σπείρας που «χτυπούσε» ATM (vid)
Ένας 26χρονος γνωστός τράπερ συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς ήταν μέλος της σπείρας που «χτυπούσε» ΑTM.

Στη σύλληψη πέντε μελών της σπείρας που «χτυπούσε» ATM της Αττικής με τη χρήση εύφλεκτων αερίων γνωστής και ως μέθοδο PLOFKRAAK προχώρησε η αστυνομία.

«Χλιδάτη ζωή», καζίνο, λέσχες, τζόγος, πολυτελή οχήματα αξίας ακόμα και 100.000 ευρώ, επιδείκνυαν στα social media οι πέντε συλληφθέντες της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ (27 συνολικά), η οποία είχε καταφέρει να αποκομίσει λεία ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ.

Οι 4 είναι ημεδαποί ηλικίας 22, 25, 26 και 27 ετών και ο πέμπτος 25χρονος αλλοδαπός. Οι τρεις ημεδαποί (22χρονος, 26χρονος και 27χρονος) καθώς και ο 25χρονος αλλοδαπός, εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στην έδρα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, όπου και συνελήφθησαν. Ο 25χρονος ημεδαπός εντοπίσθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο ένας από τους δράστες είναι 26χρονος γνωστός τράπερ, ο οποίος μετά την σύλληψή του ανέβασε στο διαδίκτυο το νέο του βίντεο κλιπ. Σε αυτό ο τράπερ σκορπίζει μέσα σε πολυτελές αυτοκίνητο δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, κρατάει ένα όπλο και αδειάζει επιδεικτικά τον γεμιστήρα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστειών, διακεκριμένων κλοπών και απόπειρες αυτών, εκρήξεις κατά συναυτουργία και λοιπές παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, πλαστογραφιών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.