Σκωτσέζα είδε τρομακτική φιγούρα στην κάμερα και φώναξε ιερέα (vid)

Σκωτσέζα είδε τρομακτική φιγούρα στην κάμερα και φώναξε ιερέα (vid)
Μια παράξενη φιγούρα στην κάμερα ανάγκασε μια μητέρα στην Σκωτία να φωνάξει ιερέα.

Αντιμέτωπη με ένα παράξενο θέαμα ήρθε μια μητέρα στην Σκωτία. Η Μαξίν Χιουζ υπέστη σοκ βλέποντας μια παράξενη και τρομακτική σκιά από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της.

Η Μαξίν παρακολουθούσε το παιδί της που έπαιζε έξω, όταν παρατήρησε μια μαύρη φιγούρα αρχικά στον δρόμο και στη συνέχεια να κινείται πάνω στην οροφή ενός τροχόσπιτου που έχει στον κήπο της.

Τρομοκρατημένη ζήτησε την βοήθεια ενός ιερέα προκειμένου να ευλογήσει το σπίτι της, στο οποίο μένει με τον σύζυγό της και τα δυο παιδιά της, 6 και 12 ετών.

«Ο σύντροφός μου ξύπνησε κατά την διάρκεια της νύχτας και το είδε στην κάμερα. Όλα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα. Είναι τόσο περίεργο... Φωνάξαμε έναν ιερέα για να ευλογήσει το σπίτι μας. Έστειλα το βίντεο στην αδελφή μου και την ρώτησα τι μπορεί να είναι γιατί ήταν τρομακτικό», είπε η Μαξίν στα Μέσα όταν το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα.

Ο 12χρονος γιος της πάντως, δεν φάνηκε να τρομάζει. «Ο Άστον είναι 12 ετών και μας άκουσε να μιλάμε γι αυτό, αλλά είναι καλά. Του είπα ότι ήρθε ο ιερέας και ότι δεν υπάρχει κάτι για να ανησυχεί», πρόσθεσε η Μαξίν.

Το βίντεο πήρε μεγάλες διαστάσεις όταν η αδελφή της Μαξίν το κοινοποίησε στα social media.