Η μουσική μπάντα «Ραντεβού στον Ήλιο»

Η μουσική μπάντα «Ραντεβού στον Ήλιο»
Το Ούζο Πλωμαρίου, πιστό στο «Ραντεβού στον ήλιο» δημιουργεί την πρώτη μουσική μπάντα του καλοκαιριού.

Οι βόλτες στο κέντρο, και όχι μόνο, της Αθήνας κρύβουν πολλές εκπλήξεις. Μαγαζιά με ξεχωριστό στυλ το κάθε ένα, μικροπωλητές με χειροποίητα κοσμήματα, και φυσικά καλλιτέχνες του δρόμου που ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Το Ούζο Πλωμαρίου, θέλησε να «ανακαλύψει» τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες και αποφάσισε να αναδείξει μία από τις μπάντες του δρόμου.

Πλωμάρι1

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έδωσε ραντεβού στον ήλιο με το Ούζο Πλωμαρίου και γύρισε όλους τους δρόμους της Αθήνας για να ανακαλύψει την πιο αυθεντική Μπάντα του δρόμου και να την μετατρέψει σε μπάντα "Ραντεβού στον Ήλιο". Οι επιλογές ήταν πολλές και η απόφαση δύσκολη! Για αυτό ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε να ξεχωρίσει 3 Μπάντες του Δρόμου.

Πλωμάρι2

Την νικήτρια μπάντα θα την αναδείξεις εσύ ψηφίζοντας την αγαπημένη σου στο rantevoustonilio. Μέσα στο site θα μάθεις τα πάντα για την ξεσηκωτική μπάντα «Άνευ Ορίων», τους μουσικούς από κούνια «Ταμτιριρίμ» και τις αέρινες «Τριανέμι». Θα ακούσεις την εκδοχή της κάθε μπάντας του «Ακρογιαλιές Δειλινά» του Β.Τσιτσάνη, που θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις.

Πλωμάρι3

Η νικήτρια μπάντα θα μας κρατάει παρέα και θα μας διασκεδάζει στα αγαπημένα μας Ουζερί τον Σεπτέμβρη με τις υπέροχες μουσικές της. Ο διαγωνισμός όμως δεν σταματάει εδώ, με την ψήφο σου μπαίνεις στην κλήρωση να κερδίσεις ένα τραπέζι σε ένα από τα Ουζερί για εσένα και την παρέα σου για να απολαύσετε Ούζο Πλωμαρίου υπό τις μελωδίες της πρώτης μπάντας «Ραντεβού στον ήλιο»

Μην αργείς λοιπόν, μπες στο rantevoustonilio μέχρι τις 26 Ιουλίου ψήφισε και κέρδισε το απόλυτο ραντεβού στον ήλιο με την παρέα σου!