Ο Άδωνις Γεωργιάδης έμαθε πως τον Γιάννη δεν τον λένε «Ακενοτούμπο» και δεν σταματά να κάνει retweet για το πρωτάθλημα (pics & vid)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έμαθε πως τον Γιάννη δεν τον λένε «Ακενοτούμπο» και δεν σταματά να κάνει retweet για το πρωτάθλημα (pics & vid)
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, από τα πολλά retweet για το πρωτάθλημα που πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έμαθε πλέον πως δεν λέγεται «Ακενοτούμπο», όπως τον έλεγε με στόμφο το 2018.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αναγκάσει με τα μυθικά επιτεύγματά του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, όλο τον πλανήτη να υποκλίνεται και να τον θαυμάζει. Πολλοί έχουν σπεύσει να του δώσουν συγχαρητήρια, να δηλώσουν υπερήφανοι και να μπουν κάπου εκεί δίπλα, έστω και μέσω των social media.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον άπαντες γνωρίζουν το όνομά του. Ακόμα και εδώ, στην Ελλάδα, που μεγάλωσε στα Σεπόλια με την οικογένειά του και πολλοί δεν μπορούσαν να το προφέρουν σωστά.

Όπως; Ο Άδωνις Γεωργιάδης για παράδειγμα, ο οποίος τον προσφωνούσε (ιδέα είναι πώς έβαζε και λίγο στόμφο παραπάνω) Ακενοτούμπο και έλεγε (επίσης με στόμφο) πως γεννήθηκε κάπου στην Αφρική.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως έμαθε πλέον καλά πως τον λένε Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς θα το διάβασε πολλές φορές σωστά και θα έμαθε να το προφέρει από τα τόσα retweet που έκανε, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

1

2

3

4

6