Επίσημα στις 29 Ιουλίου η αποκάλυψη των Huawei P50 smartphones

Παύλος Παπαπαύλου
Επίσημα στις 29 Ιουλίου η αποκάλυψη των Huawei P50 smartphones
Χωρίς να είναι γνωστό ακόμη το τι θα δούμε από πλευράς κινεζικής εταιρείας.

Η σειρά Huawei P50 έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό πως θα κυκλοφορήσει, ωστόσο εδώ και μήνες έχουμε να μάθουμε κάτι σίγουρο για το πότε να την περιμένουμε. Η γνωστή κινεζική εταιρεία μίλησε επιτέλους και έχουμε δείγματα γραφής για το τι έρχεται και κυρίως το πότε.

Όπως σημειώνεται λοιπόν, στις 29 Ιουλίου θα γνωρίσουμε τι φετινές ναυαρχίδες της, οι οποίες θα μας δώσουν μια γερή γεύση για το πως θα πορευτεί η Huawei από εδώ και στο εξής στην πολύ εμπορική κατηγορία των smartphones.

Ο CEO της εταιρείας, Richard Yu, δήλωσε πως τα φετινά μοντέλα θα αλλάξουν τα δεδομένα που ξέρουμε μέχρι σήμερα για τη φωτογραφία στα κινητά. Η υπόσχεση αυτή μόνο σημαντική μπορεί να θεωρηθεί, καθώς μέχρι και την περσινή χρονιά, τα τηλέφωνα της εταιρείας ήταν πάντα case study για τα των δυνατοτήτων τους στις λήψεις εικόνων και videos.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Huawei P50 θα έρθει με LTE έκδοση και Snapdragon 888 chipset, χωρίς να ξέρουμε ακόμη πληροφορίες για το πόσα μοντέλα θα δούμε τελικά. Μένει να ανακαλύψουμε κιόλας τι θα γίνει με το HarmonyOS 2.0, το νέο λειτουργικό της εταιρείας που παρουσιάστηκε ήδη στο πρόσφατο Huawei Watch 3 Pro Smartwatch της.