Με εντολή Χρυσοχοΐδη έκλεισε ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά λόγω των συχνών επεισοδίων (vid)

Με εντολή Χρυσοχοΐδη έκλεισε ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά λόγω των συχνών επεισοδίων (vid)
Μετά τη συμπλοκή που είχαν Βρετανοί και Ιταλοί τουρίστες στην Ζάκυνθο, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκλεισε τον κεντρικό δρόμο του Λαγανά.

Δραστικά μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων στην Ζάκυνθο πήρε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε την εντολή να κλείσει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά μετά την συμπλοκή που είχαν Βρετανοί και Ιταλοί τουρίστες.

Ο υπουργός βρέθηκε στην Ζάκυνθο όπου πραγματοποίησε συσκέψεις με την τοπική αστυνομία αλλά και φορείς της Ζακύνθου προκειμένου να περιοριστούν τα φαινόμενα βίας που έχουν παρατηρηθεί, αλλά και για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Μετά τις συσκέψεις αποφασίστηκε να κλείσει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά όσον αφορά την διέλευση οχημάτων προκειμένου να υπάρχει καλύτερος έλεγχος από πεζούς αστυνομικούς, οι οποίοι θα βρίσκονται καθ΄όλη την διάρκεια του 24ώρου στην περιοχή.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι την Τρίτη (20/7) θα φτάσουν στο νησί ακόμα 20 αστυνομικοί για να γίνεται καλύτερος έλεγχος, τόσο για τα περιστατικά βίας όσο και για μέτρα κατά του κορονοϊού, όχι μόνο στον Λαγανά αλλά και γενικότερα στο νησί.