Σοκάρει ο πατέρας 14χρονου που μαχαίρωσαν στον Άλιμο: «Όλα έγιναν για μια ματιά» (vid)

Σοκάρει ο πατέρας 14χρονου που μαχαίρωσαν στον Άλιμο: «Όλα έγιναν για μια ματιά» (vid)
Ένα κοίταγμα ήταν η αφορμή της σοκαριστικής επίθεσης στον Άλιμο όταν ανήλικοι μαχαίρωσαν και έκλεψαν 14χρονο.

Σοκάρουν τα αίτια της επίθεσης στον Άλιμο, όταν ανήλικοι μαχαίρωσαν στα πλευρά και έκλεψαν 14χρονο. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του παιδιού Κώστας Χρυσανθακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ», όλα έγιναν για ένα κοίταγμα.

«Όλα ξεκίνησαν με μια ματιά. Πήραν τα παιδιά το λεωφορείο να γυρίσουν στα σπίτια τους και όπως επιβιβάστηκαν σε αυτό, κοίταξαν αριστερά δεξιά. Έπεσαν τα μάτια τους στην άλλη παρέα και αυτό...Για ένα κοίταγμα όλα. Βγάζουμε μαχαίρι για μια ματιά. Επειδή έπεσαν τα μάτια τους στην άλλη παρέα έγινε ότι έγινε», ανέφερε αρχικά.

Ο πατέρας του 14χρονου στη συνέχεια είπε: «Από ότι έμαθα από την Αστυνομία τα παιδιά που επιτέθηκαν στον γιο μου είναι ίδιας ηλικίας εως και δύο χρόνια μεγαλύτερα. Στην παρέα υπήρχαν και κορίτσια. Δεν τους γνώριζε ο γιος μου. Την προηγούμενη φορά που είχαν ξανασυναντηθεί στο λεωφορείο, ένας από την άλλη παρέα άκουσε την παρέα του γιου μου να συζητά για κάποιο παιδί και πετάχτηκε, λέγοντας τους να του δώσουν χαιρετίσματα».

Περιγράφοντας την επίθεση ο πατέρας του 14χρονου συμπλήρωσε: «Όταν κατέβηκαν τα παιδιά, η άλλη παρέα τους σφύριξε μέσα από το λεωφορέίο, αλλά δεν έδωσαν συνέχεια. Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου ωστόσο, έγινε η επίθεση. Εκείνη τη στιγμή ο γιος μου ήταν μόνος του, βρήκαν την ευκαιρία και του επιτέθηκαν».