Στο νοσοκομείο ο Μπολσονάρο λόγω… λόξυγγα!

Στο νοσοκομείο ο Μπολσονάρο λόγω… λόξυγγα!
Ο επίμονος λόξυγγας δημιούργησε πόνους στην κοιλιακή χώρα και ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μπολσονάρο νοσηλεύεται και παρακολουθείται.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Ζαΐρ Μπολσονάρο, έπειτα από επίμονο λόξυγγα τις τελευταίες 10 ημέρες, με τους ψιθύρους αναφορικά με την υγεία του ακροδεξιού προέδρου της Βραζιλίας να γίνονται «φωνές».

Ο Μπολσονάρο ταλαιπωρείται χρόνια από επίμονο λόξυγγα, ο οποίος του δημιούργησε προβλήματα στην κοιλιακή χώρα και έντονους πόνους.

Το Γραφείο Τύπου αναφέρει ότι αισθάνεται καλά και θα τον παρακολουθήσουν για για λίγες μέρες, ωστόσο είναι νωπές ακόμα οι πρόσφατες εικόνες που έδειχνε αδύναμος και δεν μιλούσε καλά και είχε έντονο βήχα.

Πολλοί μάλιστα συνδέουν τους πόνους στη κοιλιακή χώρα, με την επίθεση που είχε δεχτεί σε προεκλογική του εκστρατεία το 2018, καθώς τον είχαν κτυπήσει με μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο έντερο.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο πρόεδρος της Βραζιλίας, η οποία «πνίγεται» από τον κορονοϊό, τον οποίο λοιδωρούσε ο ίδιος, νόσησε από τον covid-19.