Κόντρα Ναταλίας Γερμανού και Λάμπρου Κωνσταντάρα για τις… μητέρες στα πάνελ (pic)

Κόντρα Ναταλίας Γερμανού και Λάμπρου Κωνσταντάρα για τις… μητέρες στα πάνελ (pic)
Το «γλυκιά μανούλα» η Ναταλία Γερμανού το εξέλαβε ως bio bonus με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί σε σχόλια της εκπομπής #kalokairiNot και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να της απαντά.

Ενοχλημένη φάνηκε να είναι η Ναταλία Γερμανού, με κάποια σχόλια που ειπώθηκαν στην εκπομπή «καλοκαίρι #not», με την παρουσιάστρια να γράφει δημόσια την αντίθεσή της με τα όσα ακούστηκαν. Στην εκπομπή κατατέθηκε άποψη πως κάποια παρουσιάστρια θα είναι εξαιρετική για θέση σε πάνελ καθώς είναι μανούλα, με τη Ναταλία Γερμανού να γράφει δημόσια την αντίθεσή της, με αυτή την άποψη.

Η ανάρτηση στο twitter

«Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot ‘η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα’ Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus».

Η απάντηση από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής #kalokairiNot, απάντησε με τη σειρά του: «Πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;»!

Η Ναταλία Γερμανού κατέθεσε εκ νέου την άποψή της, γράφοντας: «Μην τονίζεται το «είναι και γλυκιά μανούλα» – γιατί μπορεί να είναι υπέροχη μάνα και άθλια δημοσιογράφος. Ή και το αντίστροφο δυστυχώς»!

1