Γυναίκα στην Αμερική μπήκε σε λίστα απαγόρευσης πτήσεων επειδή πέταξε πάνα στο αεροπλάνο

Γυναίκα στην Αμερική μπήκε σε λίστα απαγόρευσης πτήσεων επειδή πέταξε πάνα στο αεροπλάνο
Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η πτήση μιας οικογένειας.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για μια οικογένεια η πτήση από τη Μοντάνα προς το Χιούστον. Η 34χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι μια αεροσυνοδός την έβαλε σε λίστα απαγόρευσης πτήσεων, επειδή πέταξε την πάνα του παιδιού της στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Η 34χρονη ταξίδευε με την Mesa Airlines μαζί με τον σύζυγό της και την 2χρονη κόρη τους. Κατά την διάρκεια της πτήσης, η μητέρα πήγε να αλλάξει πάνα στο μωρό, στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, όπως είχε κάνει αρκετές φορές πριν και πέταξε την βρώμική πάνα στον κάδο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, οπότε θεωρούσε ότι ήταν ο σωστός τρόπος.

«Ενώ περπατούσα στο μπροστινό μέρος κρατώντας τα υγρά μαντηλάκια, τις πάνες και το μαξιλάρι που χρησιμοποιώ για να αλλάξω την κόρη μου, η αεροσυνοδός με πλησίασε και μου είπε: 'Μόλις πετάξατε μια πάνα εκεί πίσω; Κάτι τέτοιο είναι βιολογικό κίνδυνος'».

Εσωτερικό αεροπλάνου

Η γυναίκα προσπάθησε να της εξηγήσει, αλλά η αεροσυνοδός της μίλησε σε αυστηρό ύφος και όπως ισχυρίζεται, της ζήτησε να πάει να πάρει την πάνα από το κάδο του μπάνιου, κάτι που την έκανε να νιώσει «ταπεινωμένη» και «υποτιμημένη» όπως είπε.

Αμέσως μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, η 34χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας για να λάβει στη συνέχεια μια τηλεφωνική κλήση. Η ίδια λέει ότι ήταν από άγνωστο αριθμό και ισχυρίζεται ότι ήταν η αεροσυνοδός.

«Αναγνώρισα την φωνή της. Μου είπε: 'Λόγω ενός συμβάντος βιολογικού κινδύνου στο αεροπλάνο σήμερα, σας έβαλα στην λίστα απαγόρευσης πτήσεων'. Αυτό με έκανε έξαλλη, διότι υπέστη μια ταπεινωτική εμπειρία. Επίσης, δεν πέταξα την πάνα στο αεροπλάνο. Την έβγαλα από το αεροπλάνο και την πέταξε έξω από αυτό όταν προσγειωθήκαμε», είπε η γυναίκα.

Μάλιστα, θεωρεί ότι δεν μπήκε ποτέ σε λίστα από την εταιρεία, ενώ εκπρόσωπος της Mesa Airlines είπε: «Οι λεπτομέρειες που περιγράφονται από τον πελάτη μας δεν πληρούν τα υψηλά στάνταρ που ορίζει η εταιρεία για τους αεροσυνοδούς μας και εξετάζουμε το θέμα».