Πούμπουρας για Μπάρκα και Ρένεση: «Έχει παραγίνει η συζήτηση για το bullying, άλλος χρειάζεται βοήθεια» (vid)

Πούμπουρας για Μπάρκα και Ρένεση: «Έχει παραγίνει η συζήτηση για το bullying, άλλος χρειάζεται βοήθεια» (vid)
Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε για το θέμα του bullying με αφορμή της αναρτήσεις της Δανάης Μπάρκα και της Κλέλιας Ρένεση.

Για το θέμα του bullying μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας καταθέτοντας την δική του άποψη, με αφορμή τις αναρτήσεις που έγιναν τις τελευταίες ώρες από την Δανάη Μπάρκα και την Κλέλια Ρένεση.

Ο γνωστός παρουσιαστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open όπου ρωτήθηκε για το θέμα, λέγοντας: «Αυτό που θέλω να σου πω, επειδή άκουσα πριν που λέγατε για το κομμάτι του bullying και γι’ αυτό το μήνυμα που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα ή για τη φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση που είδα χτες. Νομίζω ότι έχει παραγίνει η συζήτηση σχετικά με το bullying. Δεν εννοώ να σταματήσουμε να μιλάμε για το bullying, όχι».

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων συμπλήρωσε: «Παίρνουμε όλοι θέση απέναντι στο bullying και έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα γιατί επιτιθόμαστε σε αυτούς που κάνουν bullying. Ενώ δεν έχετε καταλάβει ότι αυτός που χρειάζεται βοήθεια δεν είναι αυτός που δέχεται bullying, είναι αυτός που κάνει το bullying. Πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει 500 εχθρούς απέναντί του, να τον δείχνουν με το δάχτυλο και να του λένε "είσαι μαλ…ας που κάνεις bullying;" Αυτό πιστεύετε ότι θα λύσει το πρόβλημα;».

Το μέλλον του

Όσον αφορά το μέλλον του και το που θα βρίσκεται τη νέα σεζόν, κράτησε κλειστά τα... χαρτιά του, λέγοντας: «Γράφονται πολλά, δε ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι προς το παρόν είμαι με τη γυναίκα μου και την κόρη μου στον κήπο. Τα πάντα συζητάω, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αφήνω ευκαιρίες. Δοκιμάζω σε πάρα πολλούς τομείς κι ας αποτύχω, δε με ενδιαφέρει. Μπορεί να δοκιμάσω στο εμπόριο, μπορεί να ξαναγυρίσω στην εστίαση, συζητάω τηλεοπτικά. Μπορεί να αποτύχω στα 10 και να πετύχω στα τρία. Το σημαντικό είναι να δοκιμάζω πράγματα».

Σχετικά με τα σενάρια που τον θέλουν να είναι στο πάνελ και συγκεκριμένα στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκης, απάντησε: «Εγώ είπα ότι έχω δεχτεί προτάσεις. Δεν επιβεβαιώνω και δεν διαψεύδω τίποτα»