Γυναίκα άφησε το τιμόνι στον Θεό έχοντας πιάσει 190 χλμ και προκάλεσε τρομακτικό τροχαίο (vid)

Γυναίκα άφησε το τιμόνι στον Θεό έχοντας πιάσει 190 χλμ και προκάλεσε τρομακτικό τροχαίο (vid)
Από θαύμα έζησαν μια γυναίκα με την κόρη της σε μια προσπάθεια της πρώτης να δοκιμάσει την πίστη της.

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο έγινε πριν από μερικές μέρες στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν μια γυναίκα που είχε πιάσει 190 χλμ αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι λέγοντας στον Θεό να το πάρει, προκειμένου να δοκιμάσει την πίστη της.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα το αυτοκίνητο είχε πιάσει ταχύτητα 190 χλμ/ώρα πριν συγκρουστεί με άλλο όχημα σε διασταύρωση για να βγει στη συνέχεια εκτός δρόμου, να χτυπήσει στύλο ηλεκτρικής ενέργειας και να καταλήξει σε ένα σπίτι.

Όταν έφτασαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, η γυναίκα παραδέχτηκε ότι οδηγούσε. Μεταφέρθηκε μαζί με την 11χρονη κόρη της στο νοσοκομείο, με το παιδί να διαμαρτύρεται για πόνους στο κεφάλι.

Η μητέρα εξήγησε λίγο αργότερα ότι ήθελε να δοκιμάσει την πίστη της στον Θεό και άφησε το τιμόνι για να πάρει εκείνος τον έλεγχο. Δεν βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και φέρεται να ήθελε αν διαπιστώσει αν αυτός ο τρόπος θα την βοηθούσε να μπει στον σωστό δρόμο.

Η 31χρονη γυναίκα, όπως ανέφεραν τα τοπικά Μέσα είχε περάσει από πολλές δοκιμασίες και αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι στον Θεό. Από θαύμα πάντως, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αφού και ο οδηγός του άλλου οχήματος δεν έπαθα κάτι σοβαρό.

Παρόλα αυτά η 31χρονη γυναίκα δεν μετάνιωσε για την πράξη της και ισχυρίστηκε ότι έκανε το σωστό. Πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της κακομεταχείρισης, αφού έθεσε σε κίνδυνο το παιδί της, καθώς και την ασφάλεια άλλων ανθρώπων.