Η Kid Moxie στις κινηματογραφικές οθόνες με το soundtrack της ταινίας «Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος»

Η Kid Moxie στις κινηματογραφικές οθόνες με το soundtrack της ταινίας «Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος»
Παράλληλα με συνεργασία της με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πιο επίκαιρη από ποτέ, η ταινία του Γ. Γεωργόπουλου “Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό” κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους από τις 15 Ιουλίου, στην οποία η Ελληνίδα συνθέτης και δημιουργός Kid Moxie, υπογράφει τη μουσική της ταινίας και συμμετέχει ως ηθοποιός μαζί με ένα πολύ δυνατό cast (Όμηρος Πουλάκης, Β.Μουρίκης, Π.Αλειφερόπουλος, Ι. Παππά, Β. Παπαδοπούλου).

Το ατμοσφαιρικό soundtrack της ταινίας κυκλοφορεί από την Lakeshore Records ως η πρώτη ελληνική παραγωγή της εταιρείας που είναι παγκοσμίως γνωστή για τα πιο αγαπημένα soundtrack όπως είναι το ‘Black Mirror’, ‘Moonlight’, Drive, Stranger Things’.

Ακούστε το εδώ: https://ffm.to/ntbu.owe

Το οriginal soundtrack είναι διαθέσιμο και σε συλλεκτικό βινύλιο από την Veego Records. Παραγγείλτε το εδώ: https://www.veegorecords.com/en/product/not-to-be-unpleasant-but-we-need-to-have-a-serious-talk-o-s-t-kid-moxie/

H διασκευή ‘Big in Japan’ που συμπεριλαμβάνεται στην μουσική της ταινίας, κατέκτησε το τοπ 10 των αμερικανικών charts και των διεθνών επιτυχιών της Apple Music Αμερικής, ενώ συνεχίζει να παίζεται με μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ταινία που μετρά πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό, κέρδισε το πρώτο βραβείο στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ανεξάρτητων ταινιών ‘Raindance’ του Λονδίνου και έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα, ως προφητική, καθώς αναφέρεται στην εξάπλωση μιας πανδημίας, την ίδια στιγμή που η ταινία δεν μπόρεσε να βγει στους κινηματογράφους νωρίτερα, εξαιτίας της πραγματικής πανδημίας που βιώνουμε στις μέρες μας.

movie trailer:

Η Κid Moxie, διατηρώντας τον ατμοσφαιρικό και cinematic pop ήχο της, πυροδοτεί και ντύνει μουσικά τα πιο καινοτόμα πρότζεκτ της αγοράς, με μια ακόμη επιτυχία της να φιλοξενείται το διάστημα αυτό στο πάρκο του Πεδίο του Άρεως, στο πλαίσιο της έκθεσης ‘YOU and AI’ της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, όπου υπογράφει την πρωτότυπη μουσική και την πιο τολμηρή διασκευή του τραγουδιού του Γιώργου Μαζωνάκη «Ανήκω σε μένα», στην ταινία μικρού μήκους ‘Ανήκω σε μένα’ της Εύης Καλογηροπούλου.

Μια μουσική συνάντηση με τον Γ. Μαζωνάκη, γεμάτη συναίσθημα.

(Καθημερινά 18:00-23:00, είσοδος ελεύθερη)

Το καλοκαίρι αυτό, η Κid Moxie αποδρά για λίγο από τα στούντιο του LA και της Γερμανίας, προκειμένου να τρέξει επιλεκτικές συνεργασίες στην Ελλάδα με πολύ σημαντικούς σκηνοθέτες που ετοιμάζουν τις νέες τους ταινίες και τηλεοπτικές σειρές για το προσεχές διάστημα.