Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πόσταρε βίντεο να σηκώνει βάρη και ειδικοί fitness λένε ότι είναι ψεύτικα (vid)

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πόσταρε βίντεο να σηκώνει βάρη και ειδικοί fitness λένε ότι είναι ψεύτικα (vid)
Youtubers ειδικοί στο fitness αμφισβητούν τη γνησιότητα του βίντεο που σήκωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ωστόσο καταλαβαίνουν γιατί το έκανε.

«Γι΄αυτό είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς που έχουν υπάρξει ποτέ» είπε ο youtuber και ειδικός στο fitness Σκοτ Χέρμαν για τον Σιλβέστερ Σταλόνε, μόνο που αφορμή γι αυτό το σχόλιο, δεν ήταν κάποια υποκριτική του ικανότητα σε ταινία, αλλά ένα βίντεο που ανέβασε ο «Ρόκι» και το οποίο έχουν δει πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι.

Στο βίντεο που ανέβασε στο instagram ο Σταλόνε σηκώνει 45 λίμπρες (20 κιλά) δίσκο μπάρας με κάθε κάθε χέρι. Αυτός είναι γονατιστός αρχικά και προσπαθεί να σηκωθεί κρατώντας έναν δίσκο σε κάθε του χέρι.

Αυτό οι youtubers και ειδικοί στο fitness δεν το βρήκαν ρεαλιστικό και έχουν αμφιβολίες για τη γνησιότητά του.

Ο Σίμον Μίλερ είπε πως «μοιάζει κάπως με αστείο. Βγάζει παράξενους ήχους και ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην το παίρνεις στα σοβαρά».

Ένας άλλο youtuber και ειδικός στο fitness ο Σκοτ Χέρμαν χαρακτηρίζει το βίντεο του Σιλβέστερ Σταλόνε ως «δημόσιο κόλπο».

Πιστεύει πως τα βάρη είναι ψεύτικα, ειδικά από τον τρόπο με τον οποίο τα κρατάει ο Σταλόνε αλλά και την έλλειψη φθοράς στο γύρω από το κέντρο τους, ωστόσο τονίζει πως καταλαβαίνει γιατί ο Σταλόνε έβαλε ένα τέτοιο βίντεο.

«Οι άνθρωποι κάνουν πράγματα σαν αυτό συνέχεια. Ο άνθρωπος ξέρει τι κάνει, γι αυτό και είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους ηθοποιούς που έχουμε δει. Νομίζω πως είναι ένα δημόσιο κόλπο».

Δείτε το βίντεο και κρίνετε και εσείς… Είναι αληθινά τα βάρη;